«Jaunā viļņa» diskotēkas dēļ 11.novembra krastmala būs slēgta trīs dienas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Sakarā ar mūzikas festivāla «Jaunais vilnis» nakts diskotēkas norisi no 26.jūlija līdz 28.jūlijam slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, portālu «Apollo» informēja Rīgas domē.

Domē informē, ka satiksme būs slēgta no 26.jūlija plkst.22 līdz 28.jūlijam plkst.16.

Satiksme būs slēgta arī Poļu gātes posmā no 11.novembra krastmalas līdz Pils ielai un Bīskapa gātes posmā no Herdera laukuma līdz 11.novembra krastmalai.

No 26 jūlija plkst.20 līdz 28.jūlijam plkst.16 tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam un Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

No 27.jūlija plkst.21 līdz 28.jūlijam plkst.5 tiks slēgta ūdens transportlīdzekļu satiksme Daugavas akvatorija labajā pusē starp Akmens un Vanšu tiltiem.

No 27.jūlija plkst.12 līdz 28.jūlijam plkst.5 pasākuma norises vietā tiks slēgta arī gājēju satiksme (izņemot ar ieejas biļetēm vai speciālām caurlaidēm).

Transportlīdzekļu stāvēšanas un apstāšanās ierobežojumi 11. novembra krastmalā un tai pieguļošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē tiks ieviesti jau no 26.jūlija plkst.20.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu