Jaunais «Toyota» komerctransports tiks izstrādāts sadarbībā ar «PSA Peugeot Citroen»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«Toyota Motor Europe» un «PSA Peugeot Citroen» ir paziņojuši par jaunu vienošanos par vieglo komercauto ražošanu Eiropas tirgum. Plāna ietvaros «PSA Peugeot Citroen» piegādās vieglos komercautomobiļus pārdošanai Eiropas tirgū zem «Toyota» zīmola nosaukuma.

Pirmais solis 2013.gada otrajā ceturksnī būs «PSA Peugeot Citroen» piegādātie vidēja izmēra furgoni, kas izveidoti uz esošo automobiļu «Peugeot Expert» un «Citroen Jumpy» bāzes. Vienošanās ietver arī sadarbību pie nākamās paaudzes automobiļu izveidošanas, ko ražos «PSA Peugeot Citroen». Tiek sagaidīts, ka sadarbība turpināsies ilgāk par 2020.gadu.

Plāna ietvaros «Toyota Motor Europe» piedalīsies nākamās paaudzes produkta izstrādē un investēs nozarē. Abi uzņēmumi neplāno apvienot kapitālu vai ražošanu.

«Vieglā komerctransporta segments mums ir svarīgs daudzos Eiropas tirgos,» saka «Toyota Motor Europe» prezidents un izpilddirektors Didjē Lerojs (Didier Leroy), «Apvienojot spēkus ar «PSA Peugeot Citroen», mēs esam raduši labu risinājumu, ko piedāvāt mūsu uzticamajiem klientiem, kopš mēs vairs neražojam mūsu pašu «Hiace» modeli. Mums jau ir veiksmīga sadarbība ar «PSA Peugeot Citroen» mazo automobiļu segmentā, un viņi ir līderi Eiropas vieglā komerctransporta tirgū - ar lielisku kvalitātes reputāciju un daudzveidīgu piedāvājumu.»

«Mēs ar prieku paziņojam par mūsu veiksmīgās sadarbības ar «Toyota» tālāku paplašināšanu. Šis līgums ievada vidēja izmēra vieglā komerctransporta jaunas paaudzes izstrādi, kas abiem uzņēmumiem nodrošinās konkurētspējīgu produktu Eiropas tirgum,» stāsta Žans Kristofs Kemars (Jean-Christophe Quémard), «PSA Peugeot Citroen» programmu izpildu viceprezidents.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu