Aptauja: Vairāk nekā puse Latvijas iedzīvotāju neplāno sekot līdzi «Jaunajam vilnim»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vairāk nekā puse jeb 54% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju šogad neplāno sekot līdzi starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis 2012» norisei, kas Latvijā ilgs no šodienas līdz pat 29.jūlijam. 

Pētījumu aģentūras «TNS» sadarbībā ar telekompānijas LNT raidījumu «900 sekundes» veiktās aptaujas rezultāti liecina, ka 26% respondenti noteikti nesekos līdzi konkursa norisei, bet 28% aptaujāto minējuši, ka visdrīzāk šim konkursam nesekos līdzi.

Savukārt 44% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem norādījuši, ka plāno sekot līdzi konkursa «Jaunais vilnis 2012» norisei. Noteikti konkursu vēros 11% aptaujāto, bet drīzāk konkursa norisi vēros 33% respondentu.

No aptaujas dalībniekiem 2% nav konkrēta viedokļa šajā jautājumā.

Respondentu aptauja veikta laikā no 17.jūlija līdz 19.jūlijam, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 800 ekonomiski aktīvos Latvijas iedzīvotājus vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

Jau ziņots, ka 11.starptautiskajā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursā «Jaunais vilnis» kopumā piedalās 16 dalībnieki no dažādām pasaules valstīm - Armēnijas, Baltkrievijas, Izraēlas, Itālijas, Kazahstānas, Ķīnas, Kirgizstānas, Lietuvas, Meksikas, Nigērijas, Krievijas, Ukrainas, Somijas un Latvijas. Latviju šogad konkursā pārstāv vokālā grupa «Framest».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu