FK «Ventspils» spēlē neizšķirti un beidz dalību ČL kvalifikācijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas čempionvienība futbolā «Ventspils» UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra otrās kārtas atbildes spēlē otrdien savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (1:1) ar Norvēģijas čempioniem «Molde».

Tomēr, tā kā abu komandu pirmajā spēlē izbraukumā «Ventspils» piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 0:3, divu spēļu summā tā cieta neveiksmi ar 1:4.

Atbildes cīņā pirmie vadībā izvirzījās mājinieki, kad 24. minūtē soda sitienu realizēja Antons Kurakins, tomēr izlīdzinājumu 13 minūtes arī pēc soda sitiena vēlāk panāca Magnuss Eikrems.

Otrajā puslaikā Eikremam bija iespēja izpildīt arī 11 metru soda sitienu, tomēr to atvairīja vārtsargs Maksims Uvarenko, un rezultāts vairs nemainījās.

Nākamajā kārtā «Molde» spēkosies ar Igaunijas klubu Tallinas «Flora» vai pazīstamo Šveices vienību «Basel». Šo komandu savstarpējā cīņā pagājušajā nedēļā Tallinā pārāki ar 2:0 bija viesi.

Savukārt trešās kvalifikācijas kārtas spēcīgākās komandas jau iekļūs play-off atlases kārtā, kuras veiksminieki nodrošinās sev vietu UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu