Fogels par U-16: 1/4 fināla slieksnis jau ir pārāk augsts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas U-16 basketbola izlases galvenais treneris Gints Fogels pēc zaudējuma Eiropas čempionāta spēlē Horvātijas valstsvienībai sacīja, ka par cīņassparu puišiem pārmetumu neesot.

«Kamēr spēle negāja vieniem līderiem, atradās citi - par to liels prieks. Reizēm grūti prognozēt, kurš kā nospēlēs, bet nepilnu 16 gadu vecumā tas ir loģiski. Skaidrs, ka puikām šī skola būs ļoti vērtīga, neatkarīgi no iznākuma. Bet, protams, uzvarēt gribas. Un ticu, ka varam,» atzina treneris Latvijas Basketbola savienības mājas lapā.

«Par meistarību un stabilitāti varētu būt jautājumi, taču par cīņassparu - nē. Cīnījāmies ar pretiniekiem un savām kļūdām, nenoklājāmies pretinieku priekšā, kā neesam noklājušies nevienā spēlē. Tabulā varēja būt gan 3-1, gan 2-2, diemžēl ir 0-4. Daži nepareizi lēmumi, dažas kļūdas, daži neprecīzi metieni...»

«Ceturtdaļfināla slieksnis jau ir pārāk augsts, taču vēl varam izcīnīt devīto vietu, un arī tas ir labs stimuls. Spēki laukumā gan ir tērēti bez taupīšanas, bet esam ne tikai sagādājuši emocijas saviem atbalstītājiem, bet arī paši tās guvuši pretī,» norādīja Fogels.

«Apollo» jau ziņoja, ka Latvijas kadetu izlase šovakar Ventspilī ar 72:76 zaudēja Horvātijai un vairs nevar iekļūt turnīra 1/4 finālā. Trešdien puišiem spēle pret Turciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu