Rudņevs nospēlē puslaiku pret «Barcelona»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas futbolists Artjoms Rudņevs otrdien nospēlēja vienu puslaiku pārbaudes spēlē, kurā viņa jaunā Vācijas bundeslīgas vienība Hamburgas SV (HSV) ar rezultātu 1:2 (1:2) piekāpās slavenajam Spānijas klubam «Barcelona».

Rudņevs šajā cīņā spēlēja otrajā puslaikā, kurā netika gūti nevieni vārti. Latvijas uzbrucējs neizcēlās ar ļoti bīstamām vārtu gūšanas iespējām.

Jau spēles piektajā minūtē rezultātu atklāja «Barcelona» vienības aizsargs Dani Alvešs, bet izlīdzinājumu 15 minūtes vēlāk panāca Tolgajs Arslans. Savukārt 2:1 Spānijas klubs panāca 37. minūtē, kad precīzs bija 18 gadus vecais Herards Deulofeu.

«Barcelona» komanda aizvadīja pirmo spēli jaunā galvenā trenera Tito Vilanovas vadībā.

Šī spēle bija par godu Hamburgas kluba 125 gadu jubilejas svinībām, tomēr «Barcelona» Vācijā ieradās drīzāk gan ar otro sastāvu. Neatbrauca arī vienības argentīniešu superzvaigzne Lionels Mesi.

Kā ziņots, 24 gadus vecais Rudņevs ar Hamburgas klubu noslēdzis četru gadu līgumu. Viņš kļūs par vēsturē pirmo Latvijas futbolistu bundeslīgas čempionātā.

Aizvadītajā sezonā Rudņevs ar 22 precīziem raidījumiem kļuva par pārliecinošu Polijas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu