Dzērājšoferis nāvējoši traumē cilvēku invalīdu ratiņos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ludzas novada Cirmas pagastā kāds stipri iereibis 50 gadus vecs vīrietis, vadot automašīnu «Audi 80», notrieca invalīdu ratiņus, kuros pārvietojās kāds 62 gadus vecs vīrietis, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka «Audi 80» vadītājs pie stūres bija sēdies bez vadītāja apliecības un atrodoties 2,83 promiļu alkohola reibumā. Negadījuma brīdī invalīdu ratiņi atradušies uz bremzēšanas joslas.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 79 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 44 avārijas, kurās cietuši astoņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 20 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Astoņi no tiem bija autovadītāji, 12 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti trīs transportlīdzekļu vadītāji - divi autovadītāji un viens velosipēdists.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu