«Renault» un «Qualcomm Incorporated» Londonā testēs bezvadu elektromobiļu uzlādes tehnoloģijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CG Eyedream

2012.gada 24.jūlijā «Qualcomm Incorporated» un «Renault» paziņoja par saprašanās memorandu saistībā ar sadarbību par WEVC Londonas izmēģinājuma un sagatavošanās darbiem, lai veiktu «Qualcomm Halo» WEVC tehnoloģiju integrāciju «Renault» automašīnās.

«Qualcomm» jau 2011.gada novembrī paziņoja par Bezvadu elektromobīļu uzlādes tīkla (WEVC) izmēģinājumiem Londonā, kurus plānots uzsākt 2012.gadā un kurus atbalsta virkne iesaistītās puses, sākot no valsts aģentūrām un departamentiem līdz pat privātiem uzņēmumiem. Šī izmēģinājuma mērķi ir noskaidrot bezvadu elektromobīļu uzlādes sistēmas komerciālo dzīvotspēju, kā arī iegūt atsauksmes no klientiem par ar WEVC sistēmu aprīkoto modeļu lietošanu.

«Mēs esam ļoti gandarīti par iespēju sadarboties ar «Renault», kuram ir plaša pieredze elektromobīļu ražošanā,» sacīja Antonijs Tomsons (Anthony Thomson), «Qualcomm» Biznesa attīstības un mārketinga nodaļas viceprezidents. «Renault dalība WEVC London izmēģinājumā un atbalsts «Qualcomm» centieniem padarīt elektromobīļu uzlādes procesu vienkāršu un bezrūpīgu, nozīmē, ka elektromobīļu īpašniekiem būs pieeja tehnoloģijām, kas padara elektromobīļu uzlādes procesu vienkāršu.»

«Mūsu dalība WEVC Londonas izmēģinājumā kopā ar Qualcomm papildina Renault Eiropas pētījumu un attīstības projektu, iesaistot 10 partnerus, lai demonstrētu bezvadu induktīvās elektromobīļu uzlādes tehnoloģijas ar augstu izpildījuma un drošības līmeni plašākai sabiedrībai,» sacīja Žaks Hebrards (Jacques Hebrard), Renault Progresīvo Enerģijas un vides projektu nodaļas viceprezidents. «Bezvadu induktīvās uzlādes sistēmas attīstība pieprasa savstarpēju sadarbību, balstoties uz vienotiem Eiropas un, cerams, pasaules standartiem.»

Qualcomm Incorporated (NASDAQ: QCOM) ir pasaules līderis, runājot par 3G un nākošās paaudzes bezvadu tehnoloģijām. Jau vairāk kā 25 gadus Qualcomm idejas un inovācijas ir bijušas digitālo komunikāciju attīstības pamatā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu