VID pārcelšanās uz jauno ēku papildus varētu izmaksāt 14,38 miljonus latu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālēns/LETA

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) pārcelšanās uz jauno administratīvo ēku kompleksu nākamajos gados valsts budžetam papildus varētu izmaksāt 14,38 miljonus latu, liecina VID sniegtā informācija.

2014.gadā vienreizējie papildu nepieciešamie izdevumi būtu 4,22 miljoni latu uzturēšanas izdevumu segšanai, bet vienreizējie ar pārcelšanos saistīties izdevumi, tostarp 2013.gadā nepieciešamais finansējums, tiek lēsti 5,69 miljonu latu apmērā.

2015.gadā papildus nepieciešamais finansējums būtu 4,45 miljoni latu, liecina VID aplēses.

Ja VID uz jaunajām telpām nepārceltos, tas 2014. un 2015.gadā izmaksātu 15,26 miljonus latu.

Kā ziņots, jaunajā administratīvo ēku kompleksā Talejas ielā 1 strādās vairāk nekā 2000 darbinieku no visām patlaban 14 dažādās adresēs Rīgā esošām VID struktūrvienībām, kā arī atradīsies plašs un ērts klientu apkalpošanas centrs. Kompleksa būvniecību pabeigs 2014.gadā. Ēku kompleksa projekta īstenotājs ir SIA «Biroju centrs Ezerparks», projekta autors - arhitektu birojs «Sarma&Norde Arhitekti», būvdarbu ģenerāluzņēmējs - SIA «Re&Re» un projekta finansētājs - banka «Nordea».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu