Dienas horoskops: 26.jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dienas horoskops: 26.jūlijs. Šī diena vēsturē:

AUNS Turi solījumus, ko esi devis līdzcilvēkiem. Šodien vēlams atturēties no konfliktiem un strīdus situācijām, sevišķi jau kolēģu lokā. Vakarā vari apmeklēt sporta zāli.

VĒRSIS Veiksmīga diena, lai apmeklētu dažādus masu, sabiedriskus pasākumus, kā arī nav izslēgts, ka tieši tu kādu no tiem arī organizēsi. Šodien veiksme stāvēs tev klāt.

DVĪŅI Visnotaļ veiksmīga diena. Lai arī kādu sarežģījumi tevi sagaidītu – tu ātri vien spēsi salikt visu pa plauktiņiem. Tuvojoties vakaram prātosi, kā to pavadīt uz pēc iespējas mierīgākas nots.

VĒZIS Nav izslēgts, ka šodien būsi izkāpis no gultas ar nepareizo kāju un tas turpināsies visas dienas garumā. Lai ko tu arī pasāktu viss noies greizi. Varbūt ir vērts pamainīt attieksmi pret dzīvi un censties saskatīt tajā ko pozitīvu.

LAUVA Šodien svarīgi būs nekrist galējībās. Tieksies pēc līdzcilvēku tuvības un atbalsta. Iespējams, šo dienu būsi paņēmis brīvu, lai pavadīt to kopā ar savu mīļoto cilvēku.

JAUNAVA Kāds zīmes pārstāvis pretendēs uz paaugstinājumu, taču konkurence būs liela. Vēlams atturēties no konfliktiem, strīdus situācijām. Nekritizē līdzcilvēkus.

SVARI Nav izslēgts, ka tev būs uzradies kāds nelabvēlis, taču jo mazāk uzmanības tu viņam pievērsīsi, jo labāk. Svarīgi būs veltīties darba lietām un tiekties tuvāk saviem nostādītajiem mērķiem.

SKORPIONS Pamodīsies jau diezgan emocionālā garastāvoklī. Vēlams atturēties no konfliktiem, sevišķi jau tuvinieku lokā. Šodien labāk atteikties no automašīnas vadīšanas.

STRĒLNIEKS Būsi lieliskā garastāvoklī. Iespējams, būsi uzstādījis jaunu mērķi, uz kuru tiekties neapstājoties ne mirkli. Labs laiks, lai uzsāktu kādu ceļojumu ārpus dzimtenes robežām.

MEŽĀZIS Neskatoties uz to, ka darba nedēļa tuvojas izskaņai, tu būsi nobriedis uzsākt jaunu projektu. Kāds zīmes pārstāvis darbā pavadīs vairāk laika, nekā ierasts.

ŪDENSVĪRS Tu nekādi nespēsi sakoncentrēties profesionālo lietu risināšanai. Nav izslēgts, ka būsi iemīlējies, tāpēc uz neko citu tavs prāts nenesīsies, kā tikai uz jauno izredzēto.

ZIVIS Šodien pamodīsies jau neomā. Nav izslēgts, ka tevi sagaida negaidīti sarežģījumi juridiskajā plānā. Meklēsi palīdzīgu roku pie kāda pieredzes bagātāka līdzcilvēka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu