Bagatskis: Nedrīkst kļūt par lupatu pretinieka priekšā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis pastāstījis par aizvadītajām četrām pārbaudes spēlēm Serbijā.

«Apollo» jau ziņoja, ka Latvijas basketbolisti trešdien vakarā ar 85:94 atkārtoti zaudēja Serbijas izlasei un noslēdza izbraukuma tūri Serbijā.

«No Serbijas braucam mājās ar četriem zaudējumiem, taču dinamika ir pozitīva - ar katru spēli sniegums uzlabojies. Taču neieciklēsimies uz rezultātiem, turpināsim strādāt, lai pēc iespējas mazinātu trūkumus un izceltu pozitīvās lietas. Aizsardzībā slīpēsim komandas sadarbību, bet vēl un vēlreiz spēlētājiem likšu pie sirds, ka katra epizode, kurā pretinieks tevi apspēlē, ir jāuztver personiski. Nedrīkst kļūt par lupatu pretinieka priekšā. Tā ir pamatkoncepcija, kā savus jauniešu apmāca serbi,» secina Bagatskis Latvijas Basketbola savienības mājas lapā.

«Diemžēl nekas nav mainījies mūsu aizsardzībā - ceturtajā spēlē pēc kārtas ielaidām vairāk par 90 punktiem. Galvenais iemesls ir kļūdas un nepietiekamā agresivitāte darbībā viens pret vienu. Kad sākām aktīvāk palīdzēt viens otram, serbu saspēles vadītājs Teodosičs meistarīgi izmētāja bumbu līdz brīviem metieniem.»

«Treniņus Rīgā turpinās visi 15 kandidāti, ieskaitot pēdējos divos mačos nespēlējušo Oto Ošenieku, kā arī Rīgā palikušos Andreju Šeļakovu un Pāvelu Pastušeņu. Nākamnedēļ uz pārbaudes turnīru Polijā dosies divpadsmit vīri,» norādīja treneris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu