Tambijevs: HK «Rīga» zaudējusi 12-14 spēlētājus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

HK «Rīga» galvenais treneris Leonīds Tambijevs sacījis, ka dalībnieki gaidāmajā pasaules kausa izcīņā Omskā būs stiprāki kā pērn, vēsta «Sport-express.ru».

HK «Rīga» arī šovasar uzaicināta piedalīties pasaules kausa izcīņā junioriem, kas otro gadu pēc kārtas notiks Omskā. Tambijevs saka, ka komanda starpsezonā ir zaudējusi vairākus spēlētājus.

«Gatavoties jaunajai sezonai sākām pirms divām nedēļam. Sākotnēji nometne bija Gulbenē, kurā likām uzsvaru uz spēka un ātruma trenēšanu,» saka treneris.

«Jau nedēļu esam uz ledus un pārbaudam, kuri no jaunajiem spēlētājiem ir gatavi spēlēt MHL. Zaudējumi mums ir iespaidīgi. Desmit spēlētāji no pērnā sastāva piedalās Rīgas «Dinamo» treniņnometnē Valmierā, bet kopumā klubu atstājuši 12-14 hokejisti. Esam ieguvuši papildinājumu no 1995. gada puišu komandas, tāpat treniņos piedalās HK «Juniors» spēlētāji. Var teikt, ka komanda izmainījusies par 70 procentiem.»

«Esmu pārliecināts, ka organizācija pasaules kausā Omskā būs augstā līmenī, bet dalībnieku līmenis būs augstāks kā pērn. Nekādi konkrēti plāni uz šo turnīru nav, patlaban sevi varam saukt par ļoti jaunu komandu, kurā spēlē 1993.-1995. gada dzimušie puiši. Nav zināms, kādā sastāvā dosimies uz Omsku un ko mums pēc nometnes «atdos» «Dinamo». Ceru, ka pirms turnīra pastiprināsim sastāvu un cienīgi aizvadīsim to,» uzsvēra Tambijevs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu