Atvērts jauns uzticības tālrunis no alkohola atkarīgajiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Kopš jūlija sākuma darbu sācis jauns informatīvi konsultatīvs uzticības tālrunis cilvēkiem, kuriem nepieciešams atbalsts alkohola problēmu risināšanai,  informēja projekta vadītāja Sandra Rubene.

Tālrunis izveidots Latvijas Atkarības psihologu apvienības projekta «Sociālās rehabilitācijas pakalpojumu programmas «10.solis»» ietvaros, kuru finansiāli atbalsta arī Eiropas Sociālais fonds.

Uzticības tālrunis 67355505 darbojas katru dienu no plkst.8 līdz 22. Zvanus uzklausa un nepieciešamo informāciju un atbalstu zvanītājiem sniedz speciāli apmācīta brīvprātīgo darbinieku komanda.

Uzticības tālrunis sniedz atbalstu cilvēkiem, kam nepieciešama palīdzība alkohola lietošanas krīzes situācijas risināšanā, un arī sniedz informāciju par to, kā saņemt rehabilitācijas pakalpojumus sociālās rehabilitācijas programmā «10.solis».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu