Būvfirmas «Re&Re» apgrozījums pērn - Ls 23,5 miljoni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka

Būvfirma SIA «Re&Re» 2011.gadā ir strādājusi ar 23 527 842 latu apgrozījumu, kas ir par 12% mazāks nekā 2010.gadā, liecina «Firmas.lv» informācija.

2010.gadā «Re&Re» apgrozījums bija 26 719 450 lati.

Pagājušajā gadā «Re&Re» peļņa bija 1 739 913 lati, un tā ir par 46,5% mazāka nekā 2010.gadā gūtā 3 250 007 latu peļņa.

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka 2011.gada lielākie celtniecības un rekonstrukcijas objekti bija Latvijas Nacionālās bibliotēkas celtniecība - 3,8 miljoni latu bez pievienotās vērtības nodokļa, Atbrīvošanas alejas posma rekonstrukcija Rēzeknē - trīs miljoni latu, daudzstāvu dzīvojamās ēkas un tirdzniecības centra celtniecība Priedaines ielā 20, Rīgā - 2,97 miljoni latu, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra «Carandache» celtniecība Rēzeknē - 2,6 miljoni latu.

Nozīmīga loma bijusi arī uzņēmuma restaurācijas nodaļai - 2011.gadā tika pabeigti apjomīgi restaurācijas darbi tādos objektos kā Rīgas Birža un Cēsu Jaunā pils, bet tika sākti plaši restaurācijas darbi Rīgas Doma baznīcā.

Pieaugot pieprasījumam celtniecības nozarē Latvijā, «Re&Re» vadība plāno uzņēmuma apgrozījuma pieaugumu 2012.gadā. Šogad ir sperti pirmie reālie soļi, pierādot uzņēmuma konkurētspēju Rietumeiropā. Patlaban «Re&Re» strādā Norvēģijas galvaspilsētā Oslo, ir Vācijas uzņēmēju interese par iespējamu sadarbību tieši restaurācijas jomā. Kopuzņēmums Anglijā «Nordic Construction UK» slēdz jaunus līgumus un turpina īstenot koka karkasa dzīvojamo ēku projektus.

Uzņēmums turpinās darbību arī Austrumu virzienā - jau 2011.gadā ir reģistrēts meitasuzņēmums Baltkrievijā, kur celtniecības tirgus ir ļoti aktīvs, notiek pārrunas par iespējamu apjomīgu projektu realizāciju Minskā. «Re&Re» tiek piedāvāts startēt kā galvenajam būvuzņēmējam.

SIA «Re&Re» ir viens no Latvijas lielākajiem būvuzņēmumiem, kas dibināts 1993.gadā. Uzņēmums pamatā darbojas kā galvenais būvuzņēmējs, nodrošinot profesionālus pakalpojumus gan jaunbūvju, gan rekonstrukcijas un restaurācijas projektos.

«Re&Re» īpašnieki ir Marģers Bitmetis (25%), Egīls Bērzups (25%), Ainārs Pauniņš (25%) un Didzis Putniņš (25%).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu