Kabači ar siera pildījumu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nepieciešams:
 

3 kabači
1 glāze rīvēta cietā siera
2 olas
dilles
sāls
olīveļļa

Pagatavošana:

Kabačus sagriež apmēram 5 cm garus. Ar tējkaroti izdobj kabaču vidu, atstājot nedaudz apakšā, lai veidotos trauciņš.

Izdobto kabaču mīkstumu sagriež smalki, pieliek sieru, olas, smalki sagrieztas dilles, sāli. Masu pilda kabaču trauciņos, tos liek uz ietaukotas plāts, pārslaka ar olīveļļu, cep 190 grādos 25 minūtes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu