Jau šosvētdien Rīga uzstāsies Stings

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šosvētdien, 29.jūlijā, savas vasaras turnejas ietvaros «Arēnā Rīga» uzstāsies izcilais britu mūziķis Stings (Sting).

Koncerta sākums paredzēts plkst.20.00, arēnas durvis koncerta apmeklētājiem būs atvērtas jau no plkst.18.00. Mūziķa koncertā iesildītāju nebūs.

Pēdējas biļetes uz Stinga koncertu Rīgā vēl var paspēt iegādāties «Biļešu servisa» un «Ticketpro» kasēs, kā arī «bilesuserviss.lv» un «ticketpro.lv. Stāvbiļete maksā Ls 25. Tagad pieejamas arī papildu sēdvietas - arēnas sānu sektoros pie skatuves, to cena no 25 latiem.

Uz skatuves kopā ar Stingu kāps viņa ilggadējais kolēģis, ģitārists Dominiks Millers (Dominic Miller), bundzinieks Vinnijs Kolajuta (Vinnie Colauita), taustiņinstrumentālists Deivids Senčes (David Sancious), vijolnieks Pīters Tikels (Peter Tickell) un vokāliste Džo Lorija (Jo Lawry).

Komponists, dziedātājs, autors, aktieris, aktīvists - Stings ir dzimis Ņūkāslā, Anglijā, bet 1977.gadā pārcēlās uz Londonu, kur kopā ar Stjuartu Koplendu (Stewart Copeland) un Endiju Sammersu (Andy Summers) nodibināja grupu «The Police». Grupa izdeva piecus albumus, ieguva sešas «Grammy» balvas un 2003.gadā tika uzņemta Rokenrola slavas zālē. Kopš 1985.gada Stings ir izdevis 13 albumus. Svinot savas solo karjeras 25 gadu jubileju, mūziķis klausītājiem nodod arī savu labāko dziesmu izlasi - «The Best of 25 Years». Sting 25, bezmaksas aplikācija iPad lietotājiem, tagad ir pieejama iTunes - tajā iekļautas ekskluzīvas uzstāšanās no mūziķa 60 gadu jubilejas koncerta, intervijas, fotogrāfijas, mūzikas video, kā arī citi materiāli. Kopā ar grupu «The Police» Stings visā pasaulē ir pārdevis vairāk nekā 100 miljonus albumu, bet kā solo mākslinieks ieguvis vēl papildu desmit «Grammy», kā arī «Golden Globe» un «Emmy» apbalvojumus. Mūziķis arī trīs reizes ticis nomine?ts «Oskara» balvai.

Kā savā autobiogrāfijā «Broken Music» norāda pats Stings, mūzika viņam vienmēr bijusi līdzvērtīga lūgšanai, tā ir nebeidzams prieka un iedvesmas avots.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu