Dienas horoskops: 27.jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš/LETA

Dienas horoskops: 27.jūlijs. Šī diena vēsturē.

AUNS Tavs spītīgums šodien izjauks plānus. Nekādi nespēsi izvēlēties, uz kuru pusi tad šodien doties un beigu beigās paliksi sēžot mājās. Nav izslēgts konflikts ar līdzcilvēkiem.

VĒRSIS Neskatoties uz to, ka ir brīvdiena tavs prāts būs pievērsies darba lietām, par ko, protams, sajūsmā nebūs nedz tava otrā pusīte, nedz arī atvasītes, sevišķi jau gados jaunākās.

DVĪŅI Kāds no tuvākajiem var līdzcilvēkiem lūgt pēc tava padoma – neatsaki to. Būsi sabiedrisks un visnotaļ aktīvs, nespēsi nosēdēt četrās sienās, bet dosies kur acis rādīs.

VĒZIS Nav izslēgts, ka noslēgsies kaut kur savās domās. Līdzcilvēkiem būs grūti saprast, kā lai tev piekļūst. Iespējams, šodien no mājas tā arī neizlīdīsi ārā. Nelieto alkoholu!

LAUVA Tavs garastāvoklis būs diezgan mainīgs, vienu brīdi smaidīsi kā saulīte, bet jau citā mirklī parādīsi savu neganto Lauvas dabu. Vari nodoties skaistumkopšanas procedūrām.

JAUNAVA Nekļūsi pārlieku principiāls un vairāk ieklausies un pieņem arī līdzcilvēku domas un sniegtos padomus. Nav izslēgts kāds ilglaicīgs konflikts radinieku lokā.

SVARI Veiksmīga diena, lai beidzot dotos ārā no mājas un izbaudītu brīvdienu. Kāds zīmes pārstāvis nolems doties uz pludmali un zvilnēt saulītē līdz pat dienas izskaņai.

SKORPIONS Visnotaļ veiksmīga un piedzīvojumiem bagāta diena. Kāds Skorpions varbūt dosies ilglaicīgā izbraucienā, iespējams pat ārpus dzimtenes robežām. Pievērs vairāk uzmanības atvasītēm.

STRĒLNIEKS Nolemsi, ka jāizbauda brīvdienas pēc pilnas programmas tāpēc steigsi pie telefona apzvanīt visus draugus un radus, lai uzrīkotu grandiozu zaļumballi.

MEŽĀZIS Sirdī brīvajiem Mežāžiem pastāv lieliskas iespējas šodien iepazīties ar kādu šarmantu pretējā dzimuma pārstāvi. Galvenais ko šodien nedari – nesēdi mājās!

ŪDENSVĪRS Iespējams, šodien no gultas būsi izkāpis ar nepareizo kāju. Nav izslēgti konflikti tuvinieku lokā, kas, protams, vēl vairāk bojās tavu jau tā īgno noskaņojumu.

ZIVIS Fantastiska diena, tavs garastāvoklis būs tikpat smaidīgs kā tu pats. Līdzcilvēki sajutīs tavu dzīvespriecīgo auru. Iespējams, nolemsi doties kādā izbraucienā ārpus pilsētas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu