Latvijas U-16 basketbolisti Eiropas čempionātā paliek desmitie

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas U-16 kadetu basketbola izlase sestdien Latvijā un Lietuvā notiekošā Eiropas čempionāta spēlē par devīto vietu ar rezultātu 46:63 (11:16, 10:21, 14:12, 11:14) zaudēja Grieķijas vienaudžiem.

Šajā mačā rezultatīvākais Latvijas izlasē ar 14 gūtajiem punktiem bija Rūdolfs Strādnieks, bet 12 punktus iekrāja Dāvis Zonne.

Latvijas jaunie basketbolisti jau mača ievadā nonāca zaudētājos ar 4:11, bet pēc pirmā puslaika Latvija zaudēja ar 21:37. Arī pēc lielā pārtraukuma cīņas scenārijs būtiski nemainījās - Grieķija pārliecinoši kontrolēja notikumus laukumā, neļaujot latviešiem atspēlēties un pacīnīties par uzvaru.

Jau ziņots, ka pusfināla cīņās par 9.-12.pozīciju piektdien Latvijas izlase ar rezultātu 84:72 uzvarēja Lietuvas vienaudžus, bet Grieķija ar 80:64 pārspēja Ukrainu.

Latvijas izlase iepriekš turnīra gaitā pirmajā posmā savā apakšgrupā ar rezultātu 63:65 pašā galotnē tomēr piekāpās spēcīgajai Spānijas valstsvienībai, pēc tam ar 58:73 atzina Ukrainas vienaudžu pārākumu, bet pirmā posma pēdējā, trešajā, spēlē ar 66:59 uzvarēja Krieviju.

Latvijas kadeti ar vienu uzvaru trijās spēlēs ieņēma trešo vietu B grupā un kvalificējās čempionāta otrajam posmam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu