Ņiživijs: Ja neatgādinātu par manu vecumu, domātu, ka man ir 20 gadi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Rīgas «Dinamo» pieredzējušais uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs pirmssezonas treniņnometnē Valmierā portālam «Apollo» atzīst, ka būtu gatavs kļūt par komandas kapteini.

No līderiem un pieredzējušajiem hokejistiem šajā starpsezonā komandu pametuši Sandis Ozoliņš, Jānis Sprukts un Miķelis Rēdlihs. Ņiživijs uzskata, ka prom devušies labi spēlētāji un klubam tas noteikti ir zaudējums.

«Tomēr dzīve turpinās. Pagaidām rit treniņnometne un grūti spriest par to, kā tas ietekmēs komandu sezonas laikā,» norāda 35 gadus vecais «Dinamo» uzbrucējs. «Kopā esam nostrādājuši tikai dažas dienas un cilvēki viens otru joprojām tikai novērtē. Leģionāri ir labi puiši, var redzēt, ka meistarības viņiem netrūkst. Ja viss būs labi, tad viņiem jākļūst par labiem palīgiem.»

Kad Aleksandram atgādinu par to, ka viņš ir viens no gados vecākajiem hokejistiem komandā, Ņiživijs tikai pasmejas: «Ja Jūs man šodien neatgādinātu, ka esmu viens no gados vecākajiem, tad domātu, ka man ir 20 gadi. Vai tieku līdzi jaunajiem? Lai viņi man tiek līdzi! Runas par vecumu ir muļķības. Tas vēl no padomju laikiem saglabājies, kad 30 gadu vecumā tev jau ir laiks doties pensijā. Taču tas tā nav.»

Vai Ņiživijs būtu gatavs kļūt par «Dinamo» komandas jauno kapteini? «Tas nav atkarīgs no manis, ne man par to lemt. Ja uzticēs, tad būšu tam gatavs.»

Tikmēr jautāts par to, vai arī KHL piektajā sezonā no viņa varam cerēt sagaidīt kādu efektīgu «bullīti», Aleksandrs uzsver: «Galvenais, lai ripa būtu vārtos. Pārējais jau ir blēņas.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu