Tavs horoskops augustam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sveicam Lauvas!

AUNS Visnotaļ aktīviem notikumiem un piedzīvojumiem bagāts laiks. Veiksme stāvēs tavā pusē. Kāds Auns ne reizi vien šomēnes dosies komandējumā, iespējams pat ārpus dzimtenes robežām. Vari veidot jaunus kontaktus kā darbā, tā arī privātajā dzīves jomā. Spēsi saprasties ar jebkura gadu gājuma cilvēkiem. Līdzcilvēkus pārsteigsi ar savu neparasto skatījumu uz dzīvi. Tavs radošais gars pierādīs sevi vēl necerētos augstumos. Esi vērīgāks darbojoties ar finanšu līdzekļiem. Privātajā dzīves jomā svarīga būs spēja nonākt pie kompromisiem ikdienas jautājumu risināšanā. Nav izslēgts, ka nolemsi beidzot pievērsties veselīgāka dzīvesveida piekopšanai.

VĒRSIS Pārbaudījumu mēnesis. Notikumi, kas tevi piemeklēs var krasi mainīt tavu skatījumu uz dzīvi kā tādu. Svarīga būs tava spēja savaldīties neatkarīgi no līdzās notiekošās situācijas. Iespējams, ņemsi dalību kāda jauna projekta izveidošanā. Nav izslēgts, kāds no tuviniekiem lūgs tavu palīdzību, ko, protams, neatteiksi. Strauji uzlabosies tavs materiālais stāvoklis. Darbā uzņemsies papildus pienākumus, lai pierādītu uz ko esi spējīgs. Pastāv iespēja saskarties ar kāda nelabvēļa nodarījumiem. Kāds Vērsis nolems, ka pienācis laiks veidot pašam savu privāto biznesu. Kopīgi ar mīļoto cilvēku varat doties izbraucienā ārpus dzimtenes robežām.

DVĪŅI Būsi iegrimis darba lietu risināšanā tik ļoti, ka laika nekam citam tā īsti arī neatliks. Nav izslēgts, ka nolemsi apmeklēt kādu semināru vai kursus, lai uzlabotu savas profesionālās iemaņas un apgūtu vēl ko papildus. Vēlams kontaktēt ar pieredzes bagātākiem līdzcilvēkiem – smelties padomus un jaunas zināšanas. Svarīgi būs noticēt saviem spēkiem un vairāk ieklausīties savā intuīcijā, jo šoreiz tā neliks vilties. Kontaktējot ar līdzcilvēkiem būsi draudzīgs un atvērts, spēsi saprasties ar visa gadu gājuma cilvēkiem. Iespējams, kāds Dvīnis būs pielikts pie organizatoriskiem darbiem. Veiksmīgs laiks radošajiem zīmes pārstāvjiem.

VĒZIS Svarīgākais šomēnes būs noticēt saviem spēkiem un uzdrīkstēties parādīt līdzcilvēkiem savus talantus un to, uz ko tad īsti esi spējīgs. Kāds Vēzis nolems apmeklēt kursus, studijas, lai apgūtu ko pavisam jaunu vai uzspodrinātu savas esošās zināšanas. Veiksmīgs laiks, lai uzstātos plašākas auditorijas priekšā. Vari veidot jaunus kontaktus, meklēt sadarbības partnerus, sponsorus kā dzimtenē, tā arī ārpus tās. Uz līdzcilvēkiem spēsi atstāt nepārspējamu iespaidu. Ar savu smaidu vien apbursi ne vienu vien līdzcilvēku. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem pastāv lieliskas iespējas iepazīties tieši risinot darba jautājumus. Brīvos brīžus veltīsi komunikācijai ar tuviniekiem, atvasītēm.

LAUVA Ja aktīvi darbosies, tad gūsi arī cerētos panākumus. Darba vietā pavadīsi daudz laika, iespējams arī virsstundas. Svarīgi būs nepadoties slinkumam. Pārsteigsi ne vienu vien līdzcilvēku ar savu sirsnību un labestību. Īpaši aktīvs laiks sportiskajiem zīmes pārstāvjiem, nav izslēgtas dažādas sacensības, olimpiādes. Katrā ziņā vari izcīnīt godalgotu vietu ne reizi vien. Radošais gars pārsteigs ne tikai līdzcilvēkus, bet arī tevi pašu. Izcelsies uz līdzcilvēku fona ar oriģinalitāti un dažāda veida novitātēm. Kāda Lauva beidzot dosies ilgi gaidītajā ceļojumā ārpus dzimtenes robežām. Priecāsies par iespēju paplašināt savu redzesloku. Sirdī brīvie Lauvas meklēs romantiskus piedzīvojumus.

JAUNAVA Iespējams, lielu daļu laika veltīsi pārdomām par savu ikdienas dzīves ritējumu. Vari nonākt pie secinājuma, ka beidzot kaut kas ir jāmaina. Ja ņemsi vadības grožus savās rokās – tad pastāv arī iespēja savas vēlmes pilnvērtīgi realizēt. Nav izslēgts, ka šomēnes ne reizi vien nāksies veltīt laiku ar mantojuma lietām saistītu jautājumu risināšanai. Kāda Jaunava nolems iegādāties jaunu mājokli. Patiks nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, varbūt pat iegādāsies abonementu kādā no vietējiem sporta klubiem. Darba lietās nekādas novitātes nav gaidāmas. Vēlams būt piesardzīgākam komunicējot ar mazpazīstamiem ļaudīm.

SVARI Šomēnes daudz filozofēsi. Lidināsies kaut kur starp mākoņiem un zemi, tieksies pēc skaidrības savā prātā un ikdienā. Kāds zīmes pārstāvis būs nobriedis novitātēm savā ikdienas dzīve. Varbūt nostādīsi jaunus mērķus uz kuriem tiekties. Veiksmīgāk klāsies tiem, kas vairāk paļaujas paši uz sevi nevis citiem. Vēlams vairāk pievērsties materiālas dabas jautājumu risināšanai. Nemētājies lieki apkārt ar naudu, sevišķi, ja tev tā ir sava veida problēma. Jaunu projektu uzsākšana veiksmīgāk izvērtīsies sākot no mēneša vidus. Brīvos brīžus veltīsi tuvinieku apciemojumiem vai divvientulībai ar savu izredzēto.

SKORPIONS Šomēnes priekšplānā aktīvi ievirzīsies privātas dabas jautājumu risināšana. Kāds zīmes pārstāvis var negaidīti paziņot tuviniekiem, ka stājas laulībā, savukārt cits veidot pavisam jaunas attiecības. Kopumā būsi romantiski noskaņots, kaislīgi piedzīvojumi tev būs pa prātam. Svarīgi būs noticēt saviem spēkiem un rīkoties saskaņā ar sevi, tiecoties tuvāk savu mērķu piepildījumam. Atturies no konfliktiem un strīdus situācijām, sevišķi kontaktā ar augstākstāvošajiem līdzcilvēkiem. Lielāko daļu sava brīvā laika veltīsi ģimeniska rakstura tēmām. Nav izslēgts kāds izbrauciens ārpus dzimtenes robežām.

STRĒLNIEKS Šajā mēnesī vēlams būt piesardzīgākam savās darba lietās. Diemžēl pastāv iespēja pieļaut ne vienu vien kļūmi savās darbībās, kā arī par to smagi samaksāt. Tava nespēja koncentrēties smagi iedragās tavas karjeras izaugsmes iespējas. Varbūt pienācis laiks atpūsties, lai vēlāk varētu pilnvērtīgi darboties. Nolemsi apmeklēt astrologu vai gaišreģi meklējot savu īsto ceļu šajā dzīvē. Vari ņemt dalību kādā domubiedru grupā, lai biežāk varētu atrasties kopā ar līdzīgi domājošiem. Iespējams, saņemsi kritisku piezīmi no kāda tuva līdzcilvēka. Nebūtu vēlams lietot alkoholu, sevišķi emociju uzplūdu brīžos.

MEŽĀZIS Īstais laiks, lai realizētu kādu no saviem lielākajiem sapņiem. Veiksmīgi padosies dažādu projektu izveide, pasākumu organizēšana. Vari slēgt jaunus līgumus, meklēt sponsorus, sadarbības partnerus. Nav izslēgts, ka tieši tev nāksies uzstāties plašākas auditorijas priekšā, lai prezentētu kādu projektu vai stādītu sabiedrības priekšā savu jauno firmu. Katrā ziņā, neskatoties uz to, ka neesi skatuves cilvēks tev ne reizi vien nāksies uz tās atrasties un uzstāties. Iespējams, daudz darbosies ar jaunākajam tehnoloģijām, lai izmantotu iespējas ko tās sniedz tavā darbā. Līdzcilvēkiem sevi parādīsi kā atbildīgu un uzticamu personību.

ŪDENSVĪRS Esi atvērtāks pret visa veida jauninājumiem un novitātēm. Tavs visnotaļ netradicionālais skatījums uz dzīvi pārsteigs ne vienu vien līdzcilvēku. Nav izslēgts, ka uzsāksi jaunus kursus, mācības, lai apgūtu ko pavisam jaunu un neierastu. Būsi oriģināls kā sava ārējā tēla izveidē, tā arī darba jautājumu risināšanā. Ar savas lieliskās humora izjūtas palīdzību ne reizi vien spēsi izbraukt cauri “sveikā”, lai ko arī tu būtu savārījis. Esi vērīgāks darbojoties ar visa veida dokumentāciju, kā arī konfidenciālu informāciju. Pastāv iespējas saskarties ar kāda nelabvēļa nepatīkamo pieskārienu. Attiecībās ar otro pusīti svarīga būs spēja nonākt pie kompromisiem.

ZIVIS Šomēnes lielu lomu tavā dzīvē spēlēs tieši privātas dabas jautājumi, to risināšana. Kāds zīmes pārstāvis būs iemīlējies, tāpēc neko vairāk par rozā brillēm uz acīm arī neredzēs, kas savukārt būs diezgan liels traucēklis ceļā uz panākumiem esošajā darba sfērā. Laulātās Zivis aktīvi plānos ģimenes pieaugumu. Priecāsies pavadīt laiku kopā ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem, varbūt pat ņemsi dalību kādā domubiedru grupā vai pats tādu izveidosi. Uzklausīsi padomu no kāda pieredzes bagātāka līdzcilvēka. Vēlams ieklausīties savā intuīcijā – tā ne reizi vien šomēnes tev norādīs pareizo ceļu pa kuru iet uz priekšu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu