Kulda: Durvis uz NHL neesmu aizvēris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

KHL komandas Novosibirskas «Sibirj» un Latvijas izlases hokejists Artūrs Kulda intervijā «Allhockey.ru» uzsver, ka nav vēlējies atkal parakstīt divvirzienu līgumu ar NHL klubu, lai pēc tam cerētu uz konkurentu savainojumiem un aizmainīšanu.

«Ir vēlme gan uzspēlēt augstākā līmenī nekā Amerikas hokeja līga, gan apliecināt sevi un kaut ko sasniegt jaunā komandā, jaunā atmosfērā. Durvis uz NHL neesmu aizvēris. Viss var būt. Bet šo sezonu es pavadīšu «Sibirj» sastāvā. Komandas labā darīšu visu, ko spēšu,» saka Kulda.

«Sešus gadus pavadīju Ziemeļamerikā. Jau pirms pagājušās sezonas gribēju spēlēt tikai NHL. Parakstīt divvirzienu līgumu man nebija ne mazākās vēlēšanās. Kad četrus gadus nospēlē AHL, tev vairs nav ko parādīt, tu jau visu zini. Tā var arī apstāties izaugsmē,» skaidro Artūrs.

«Tādēļ pateicu, ka divvirzienu līgumu es negribu parakstīt, jo tādā veidā es uz vietu NHL komandā atkal varētu cerēt tikai tad, ja kāds gūst savainojumu vai tiek aizmainīts. Daudzas lietas nav atkarīgas tikai no manis. Tādēļ liku viņiem saprast, ka tam nepiekrītu. Viņi tik un tā piedāvāja man divvirzienu līgumu. Tad es teicu, ka parakstīšu līgumu KHL un sezonu pavadīšu tur,» stāsta Latvijas izlases aizsargs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu