Aizvadīta traģiska sestdiena uz ūdeņiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Pagājušā diennaktī Latvijā noslīkuši četri cilvēki, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Jūrmalā, Lielupē, glābēji no ūdens izvilkuši kādu noslīkušu sievieti, Viļakas novadā noslīcis vīrietis, bet vēl divi cilvēki gājuši bojā Lutriņu pagastā un Saldus ezerā. Visi noslīkušie bijuši 30 līdz 50 gadus veci.

Glābēji turpina meklēt arī kādu vīrieti, kas piektdien pazudis Juglas kanālā, taču joprojām nav atrasts.

Šodien ap plkst.11 VUGD saņemta informācija, ka jūrā aiz trešā sēkļa iepeldējis kāds vīrietis un pazudis. Glābēji sākuši meklēšanas darbus.

Savukārt Daugavpilī šodien no ūdens izvilkta kāda sieviete, kas noslīkusi jau pirms vairākām dienām.

VUGD statistika liecina, ka šogad no ūdens krātuvēm glābēji izcēluši jau 72 noslīkušus cilvēkus, no kuriem 18 gājuši bojā jūlijā. Faktiskais noslīkušo cilvēku skaits varētu būt lielāks, jo VUGD statistikā tiek reģistrēti tikai tie gadījumi, kad uz notikuma vietu izbrauca VUGD.

Glābēji aicina nepeldēties alkohola reibumā un stipri sakarsušiem cilvēkiem strauji nemesties ūdenī. Tāpat jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem, peldoties jūrā, kad ir lieli viļņi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu