Iereibis autovadītājs notriec motociklistu ar bērnu; meiteni sakož čūska

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī Latgalē iereibis autovadītājs notriecis motociklu, kuru vadījis 37 gadus vecs vīrietis, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Vīrietis uz motocikla vizinājis arī savu 11 gadus veco meitu. Gan motocikla vadītājs, gan viņa meita nēsāja ķiveri, tomēr abi ar galvas sasitumiem un citām traumām nogādāti slimnīcā.

Savukārt Rīgā kāds motociklists notriecis 70 gadus vecu gājēju, kurš nogādāts slimnīcā.

Kopumā mediķi pagājušā diennaktī saņēmuši 1497 izsaukumus, no kuriem 304 saistīti ar dažādām traumām, pastāstīja Bukša.

Mediķi sestdien snieguši palīdzību kādai 11 gadus vecai meitenei, kuru Latgalē siena talkas laikā sakodusi odze. No čūskas indes meitenei sākusies smaga alerģiska reakcija un izsaukta ātrā palīdzība. Mediķi stabilizējuši meitenes stāvokli un turpmākai palīdzības sniegšanai viņa nogādāta slimnīcā.

Kā ziņots, no maija līdz jūlija beigām ātrās palīdzības mediķu brigādes slimnīcā nogādājušas 29 cilvēkus, kurus sakodušas čūskas. Puse no šiem negadījumiem reģistrēti jūlijā, un visvairāk izsaukumu pie čūsku sakostiem cilvēkiem bijuši Latgalē un novados ap Rīgu.

Pagājušā diennaktī mediķi snieguši palīdzību arī trim cilvēkiem, kurus sakoduši suņi - Rīgā kādu 7 gadus vecu zēnu traumējis pašu suns, bet no svešu suņu zobiem cietušas arī divas 25 un 75 gadus vecas sievietes.

Savukārt Vidzemē kāda 23 gadus veca sieviete, gatavojot ziemas krājumus, aplējusies ar karstu upeņu sulu un ar apdegumiem uz kājām nogādāta slimnīcā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu