Ivanāns: Trenerim patīk agresīvs hokejs un tāds patīk arī man

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Raitis Ivanāns sarunā ar «Apollo» uzsver, ka svarīgāks par visu būs komandas rezultāts, nevis iespējamie kautiņi ar pretiniekiem.

«Vasarā esmu trenējies, tā nav, ka neko nebūtu darījis, taču treniņnometnē nevienam neklājas viegli. Tikai pamazām ieiejam ritmā,» stāsta Ivanāns, kuru par labu sportisko formu paslavēja arī komandas galvenais treneris Peka Rautakallio.

«Trenerim patīk agresīvs hokejs un šāda stila hokejs patīk arī man. Eiropā ir mazāk fiziskās cīņas, bet spēlētāji ir tehniskāki, tomēr kopumā lielas atšķirības nav,» uzskata latviešu uzbrucējs.

Jautāts par to, vai viņa karjerai Ziemeļamerikas hokeja laukumos ir pielikts punkts, Raitis no konkrētas atbildes izvairās. «Grūti teikt, laiks rādīs. Taču gadu jau mazāk nepaliek, tikai vairāk.»

No jaunajiem komandas biedriem Ivanāns par spēka spēli izceļ gan Mārtiņu Karsumu, kuru uzskata par Ziemeļamerikas stila spēlētāju, gan arī Aināru Podziņu, kurš divcīņās allaž ir nepiekāpīgs. Ko darīs pats Ivanāns, ja pretinieks nometīs cimdus? «Kā - ko darīšu? Darīšu to, ko vienmēr esmu darījis. Taču, ja treneris aicinās neatbildēt uz provokācijām, tad tā arī darīšu. Komandas rezultāts ir pats svarīgākais.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu