Argentīnas basketbolisti pārliecinoši apspēlē Lietuvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Londonas olimpisko spēļu basketbola turnīra A apakšgrupas mačā Argentīnas valstsvienība ar 102:79 pieveica Lietuvas izlasi.

Argentīnas izlasē ar 32 punktiem atzīmējās Luiss Skola, 21 punktu guva Emanuels Džinobili, bet 20 punktus pievienoja Karloss Delfīno, kurš trāpīja sešus tālmetienus. Lietuvas valstsvienībā 20 punktus guva Lins Kleiza, bet 14 punktus sakrāja Pauļus Jankūns.

Mača sākumā ar 8:2 vadībā izvirzījās Argentīnas basketbolisti, tomēr turpinājumā lietuviešiem izdevās ne tikai atspēlēties, bet arī pārņēmt vadību (19:16). Pēc nospēlētām desmit minūtēm minimāls pārsvars tomēr bija argentīniešiem (24:23), bet otrās ceturtdaļas vidū Argentīnas izlasei izdevās panākt jau +8 (35:27). Ceturtdaļas turpinājumā trīs tālmetienus realizēja Delfīno, panākot jau 48:34 argentīniešu labā, bet lielajā pārtraukumā dienvidamerikāņi devās ar +12 (51:39).

Trešās ceturtdaļas vidū pēc argentīniešu līderu precīziem uzbrukumiem pārsvars sasniedza jau 20 punktus (63:43), bet pirms pēdējās ceturtdaļas rezultāta tablo vēstīja - 78:61. Atlikušajās desmit minūtēs Lietuvas komanda vairs nespēja apdraudēt argentīniešu uzvaru un samierinājās ar zaudējumu.

Citās A apakšgrupas spēlēs svētdien Nigērija ar 60:56 pieveica Tunisiju, bet ASV diezgan viegli ar 98:71 uzvarēja Franciju.

Tikmēr B apakšgrupas mačos Brazīlija ar 75:71 pārspēja Austrāliju, Spānija ar 97:81 uzvarēja Ķīnu, bet Krievija ar 95:75 apspēlēja Lielbritāniju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu