Spānijas futbolisti sensacionāli zaudē Hondurasai, zaudējot cerības uz 1/4 finālu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vēl vienu negaidītu zaudējumu Londonas olimpisko spēļu vīriešu futbola turnīrā svētdien piedzīvoja spēcīgā Spānijas izlase, zaudējot cerības iekļūt ceturtdaļfinālā

D apakšgrupas otrās kārtas spēlē Spānija ar 0:1 (0:1) zaudēja Hondurasai, bet pirms tam pirmajā kārtā spāņi ar identisku rezultātu piekāpās Japānai.

Mačā pret Hondurasu vienīgos vārtus jau spēles 7. minūtē guva Džerijs Bengstons.

Otrajā D apakšgrupas otrās kārtas spēlē svētdien Japāna ar 1:0 (0:0) pārspēja Maroku, garantējot vietu ceturtdaļfinālā.

D apakšgrupas kopvērtējumā pēc divām kārtām Japānas kontā seši punkti, Hondurasa iekrājusi četrus punktus, Marokas kontā ir viens punkts, bet Spānija cīnās bez punktiem.

Lai gan olimpiskajā futbola turnīrā vīriešiem valstis pārstāv U-23 izlases un katrā komandā tikai trīs spēlētāji drīkst būt vecāki, arī šai Spānijas izlasei ir spēcīgs sastāvs. Tā, piemēram, komandā ir vārtsargs Davids de Heja, kurš spēlē Anglijas premjerlīgas klubā «Manchester United», kā arī pazīstamie Hordi Alba un Huans Mata, kuri jūlija sākumā nacionālās izlases sastāvā triumfēja Eiropas čempionātā.

Tikmēr A apakšgrupā pēc divām kārtām pa četriem punktiem ir Lielbritānijas un Senegālas izlasēm, Urugvajas kontā ir viens punkts, bet bez punktiem cīnās Apvienotie Arābu Emirāti. B apakšgrupā pa četriem punktiem ir Meksikai un Dienvidkorejai, bet pa vienam punktam ir Šveicei un Gabonai. Savukārt no C apakšgrupas vietu ceturtdaļfinālā jau garantējusi Brazīlija, kuras kontā ir seši punkti, ar trim punktiem tai seko Baltkrievija, kamēr pa vienam punktam ir Ēģiptei un Jaunzēlandei.

Pēc viena apļa izspēles katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu