Stings atkārtoti «izpārdod» Rīgas arēnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

29.jūlijā «Arēnā Rīga» 12 000 skatītāju priekšā uzstājās izcilais britu komponists un dziedātājs Stings (Sting). Stings ir viens no nedaudzajiem mūziķiem, kas jau otro reizi pēc kārtas Rīgā ar panākumiem izpārdod arēnas koncertu. 

Mūziķis klātesošos priecēja izpildīdams gan savas solo karjeras lielākos hitus - «Englishman in New York», «Fields of Gold», «Shape of My Heart», «Fragile» gan grupas «The Police» laikā radītās kompozīcijas «Every Little Thing She Does Is Magic», «Message in a Bottle», «Roxanne» un citas.

Vasaras turneja, kuras ietvaros Stings uzstājās Latvijā, veltīta mūziķa solo karjeras 25 gadu jubilejai. Stings Rīgā uzstājās kopā ar savu grupu, un klātesošajiem bija iespēja baudīt ne vien paša Stinga muzikālo sniegumu, bet arī grupas biedru instrumentālos solo priekšnesumus.

«Stings ir vienkārši nepārspējams! Šis bija jau trešais dziedātāja koncerts Latvijā, tomēr noteikti vēlos redzēt viņu vēl,» pēc koncerta atzina Stinga daiļrades cienītāji.

Stinga uzstāšanos «Arēnā Rīga» vēroja arī dziedātāja Nellija Furtado (Nelly Furtado).

Koncertā izpildīto dziesmu saraksts:

If I Ever Lose My Faith In You

Every Little Thing She Does Is Magic

Englishman in New York

Seven Days

Demolition Man

I Hung My Head

The End of the Game

Fields of Gold

Driven to Tears

Heavy Cloud No Rain

Message in a Bottle

Shape of My Heart

De Do Do Do, De Da Da Da

The Hounds of Winter

Wrapped Around Your Finger

Roxanne

---

Desert Rose

King of Pain

Every Breath You Take

---

Next to You

---

Fragile.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu