Viltus nampārvaldes darbinieks piekauj un aplaupa sievieti viņas dzīvoklī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aizvadītajā Piektdienā, 27.jūlijā, Rīgā, Purvciema mikrorajonā, vienā no daudzdzīvokļu mājām kāds vīrietis, uzdodoties par mājas ūdensskaitītāju darbinieku, iesita pa galvu kādai iedzīvotājai, sasēja viņu un nolaupīja 500 latus un automašīnas atslēgas no dzīvokļa, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Daiga Kondrāte.

Pagājušās piektdienas pēcpusdienā Rīgā, vienā no daudzstāvu namiem Dzelzavas ielā kāds līdz šim nenoskaidrots vīrietis aplaupīja vienu no mājas iedzīvotājām.

Svešinieks uzdevās par darbinieku, kuram nepieciešams nolasīt ūdensskaitītāju rādījumus. Kad sieviete atvēta durvis, vīrietis viņai iesita pa galvu, sasēja viņu un nolaupīja 500 latus un automašīnas atslēgas no somiņas dzīvoklī.

Pēc notikušā cietusī ziņoja policijai un raksturoja uzbrucēju, kurš bija ģērbies tumšās drēbēs, šortos, runāja krievu valodā. Rokās viņam bija melna mape.

Rīgas policijā par notikušo sākts kriminālprocess un turpinās izmeklēšana, lai atrastu vainīgo personu. Likumsargi aicina iedzīvotājus uzmanīties no nepazīstamiem cilvēkiem un nevērt vaļā durvis svešiniekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu