Ar vadiem aptinies jaunietis draud uzspridzināt lielveikalu Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Sestdienas vakarā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes darbinieki aizturējuši kādu jaunieti, kurš draudējis uzspridzināt lielveikalu Rīgā.

Kā portāls «Apollo» uzzināja Valsts policijā, sestdienas vakarā vienā no Rīgas centra lielveikaliem iegāja kāds jaunietis un piegāja pie vienas no veikala darbiniecēm, kurai paziņoja, ka viņš grasās uzspridzināt veikalu.

Veikala apsardzes darbinieki norobežoja teritoriju, taču tā kā bija skaidri redzams, ka jaunietis nav bruņots, bet gan aptinies ar vadiem un pie jostas piespraudis mūzikas atskaņotāju, apsardzes darbinieki uzreiz viņu aizturēja un ziņoja policijai.

Vēlāk policija noskaidroja, ka jaunietis dzimis 1989.gadā un jau agrāk nonācis policijas redzeslokā par līdzīgām darbībām. Turklāt jaunietis bija meklēšanā par citu gadījumu, kad izteica draudus spridzināt.

Aizturēšanas brīdī jaunietis bija stiprā alkohola reibumā - 2,37 promiles, viņš savu rīcību skaidroja ar ģimenes konfliktu, kas iepriekš bija izcēlies, un ar nepatiku pret apsardzes darbiniekiem. Šādā veidā viņš esot gribējis izlādēt savas dusmas.

Par notikušo sākts kriminālprocesu un jaunietim šī «dusmu izlāde» var maksāt pat piecus gadus brīvības, jo likumā par šādām darbībām paredzēts sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai arests, vai piespiedu darbs, vai naudas sods līdz simt minimālajām mēnešalgām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu