Samoilovam/Sorokinam vieta 1/8 finālā vēl nav garantēta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins šodien aizvadīja Londonas olimpisko spēļu turnīra otro spēli.

Latvijas volejbolisti tikās ar Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) sportistiem Grantu Goldšmidu/Frīdomu Čiju, kuri izlikti ar 21. numuru un izcīnīja uzvaru ar 2-0 (21:13, 21:10).

Pirmo setu abi pāri iesāka līdzīgi (3:3), bet turpinājumā sekoja Latvijas dueta pārākums uzbrukumā un Samoilovs/Sorokins palielināja pārsvaru - 9:5. Latvieši panāca +7 (12:5) un Kontinentālā kausa uzvarētāji no Āfrikas zonas ņēma minūtes pārtraukumu. Seta otrajā pusē latvieši saglabāja piecu - sešu punktu pārsvaru, bet visā setā bija pārāki ar 21:13.

Arī otrais sets pagāja zem Samoilova/Sorokina zīmes un Latvijas pāris seta laikā iekrāja diezgan drošu pārsvaru. Seta sākumā jau bija +6 (8:2), bet pie rezultāta 14:7 puslīdz droši bija redzams, ka mūsējie uzvaru neatdos. Vēlāk sekoja 16:8, 18:10, bet visā setā uzvara ar 21:10.

Otrajā apakšgrupas mačā šodien turnīrā ar 9. numuru izliktais Polijas pāris Gžegožs Fijaleks/Mariušs Prudels ar 2-0 (21:17 un 21:18) pārspēja amerikāņus Džeikobu Gibu/Šonu Rozentālu, kuri izlikti ar 4. numuru.

Apakšgrupas pēdējo cīņu pret ASV duetu Gibu/Rozentālu latvieši aizvadīs trešdien. Ja Samoilovs/Sorokins uzvarēs, tad ieņems pirmo vietu apakšgrupā, bet zaudējuma gadījumā Latvijas duets var palikt arī trešajā vietā, kas nozīmēs dalību papildus play-off kārtā par iekļūšanu astotdaļfinālā.

«Apollo» jau ziņoja, ka pirmajā kārtā latvieši tikās ar Fijaleku/Prudelu un izcīnīja uzvaru ar 2-1 (12:21, 21:15, 15:12).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu