Viņa mani vairs nemīl?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/dreamaboutit/

«Es jūtu, ka kļūstu viņai vienaldzīgs. Cenšos viņu samīļot, sabučot katru dienu, lai viņa justu, ka man ir vajadzīga. Gribētu, lai viņa man atbild ar to pašu,» savu sāpi, kas iezagusies attiecībās, pieaugušo portālam mammamuntetiem.lv uztic kāds vīrietis.

Vīrietis jautā:

Man ir 23, viņai 28 gadi, viņai ir arī 6 gadus vecs dēls, ar kuru man ir labas attiecības. Dzīvojam kopā jau kādu laiku. Sākumā viss bija ideāli – es gribēju pie viņas, viņa pie manis. Bet tagad es jūtu, ka kļūstu viņai vienaldzīgs. Cenšos viņu samīļot, sabučot katru dienu, lai viņa justu, ka man ir vajadzīga. Gribētu, lai viņa man atbild ar to pašu. Zinu, ka iepriekšējās attiecībās viņa ir ļoti daudz pārdzīvojusi – viņai darīts daudz pāri. Varbūt tāpēc viņa ar to pašu atbild arī man. Sekss pirms tam bija bieži, bet pēdējā laikā draudzene sāk man atteikt. Esmu viņai prasījis, kas notiek, bet viņa atbild, ka nekas – viss esot kārtībā. Jūtu, ka tā nav. Dēļ tā arī iezogas neticība, greizsirdība, kas mani beidz nost. Galvā nāk pašas neiedojamākās domas. Es viņu ļoti mīlu. Gribu par to izrunāties ar viņu, bet bail, ka viņa nejūt to pašu... Man bail viņu zaudēt, ko man darīt lietas labā?

Atbild Sarmīte Šmite, kursu «Kā kļūt laimīgākai?» vadītāja

Ko gan šajā situācijā var darīt. Varbūt pat neko...
Prāts ir tas, kas šajā brīdī domā, iespējams, visādas muļķības. Domā un meklē vainas, kur reizēm tās pat nav. Prātam visu laiku vajag darboties, kaut ko svērt un pārlikt, kaut ko pierādīt un izlemt... Bet vai ir ko lemt?

Varbūt jāsāk dzīvot, neko negaidot, domājot labas domas par otru cilvēku un viņas bērniņu. Tas ir ļoti jauki, ka esat izveidojis labas attiecības ar draudzenes dēlu. Tas ir vīrieša cienīgi. Kas mīl sievieti, tas mīl un uzņemas atbildību arī par viņas bērnu.

Katram no mums ir sava iekšējā pasaule, kurā otram cilvēkam nav jāieskatās, tā ir tā, kas jāveido katram pašam. Tā ir tā iekšējā dzīve, kas pēc tam sakārto arī ārējās lietas. Ja domas aizņemtas tikai ar otru cilvēku, tad kaut kas nav kārtībā pašā, tad var veidoties atkarība no attiecībām. Un tas var sākt izskatīties slimīgi, jo domas vērstas uz to, kas patiesībā pat neeksistē. Bet tomēr ik dienas tā domājot, situācijas un lietas pievelkam realitātē. Un kāpēc savām attiecībām pievilkt bailes un neuzticēšanos?

Un ja arī kaut kas ir noticis, tad otrs par to izstāstīs tad, kad būs tam gatavs. Ir reizes, kad negribas runāt.. un šāds brīdis otram ir jādod.

Visu laiku izteiktās un neizteiktās aizdomas bojā attiecības. Tas vairāk notiek neapzinātā līmenī. Iespējams, ka jūs pats ar savām aizdomām esat tik ļoti mainījies, ka draudzene to sajūt un nesaprot, kas notiek. Un ja arī kaut kas jūsu attiecībās nav kārtībā, tad ar varu mīļš nebūsi. Palaidiet domās draudzeni. Tas nenozīmē, ka jūs pārtrauciet attiecības, bet dodiet otram telpu un laiku. Atrodiet sev vairāk citas nodarbošanās, pasportojiet vai ko citu dariet... Lai pašam domas nomierinās. Ir tāda sajūta, ka domājot un visu laiku nervozējot jūsu iekšējā pasaule ir tā sabangojusies, ka vairs caur šo filtru neredzat, kas īsti notiek. Patiesu realitāti redzam tikai tad, kad domu «ezers» ir nomierinājies, tas ir kā filtrs uz pasauli. Jā,... dzīvē ne vienmēr viss ir balts, bet ir arī pretstati. Arī tam ir jāiziet cauri, lai iespējams, vairāk saprastu un ieraudzītu, lai kaut ko iemācītos.
Attiecības ir darbs pašam ar sevi. Celt savu pašvērtējumu. Lai sevī justos labi jebkurā situācijā, pozitīvā, gan arī ne tik labā. Sajustu iekšēju mieru un vīrišķu enerģiju.

Liela nozīmē attiecību veidošanā ir tieši sievietei, jo viņai ir daudz vairāk enerģētikas kā vīrietim.. un tomēr, jums ir iespēja iemācīties, un izprast kas vispār ir attiecības. Kāda loma ģimenē ir katram ģimenes loceklim. Ko tieši sievietei vajag, kādas ir sievietes vajadzības....

Meklējiet atbildes, uzdodiet sev jautājumus un atbildes arī atnāks. Meklējiet makšķeri, jo saņemot „ zivi», nākamo reizi atkal būs jāmeklē palīdzība. Ieklausieties savās sajūtās, bet tikai tad, kad nomierināties.

Lai jums izdodas atrast atbildes!

Patiesa mīlestība ir liels spēks, bet tikai tad kad tā ir dodoša!

www.mammam.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu