«Skonto» futbolisti pieveic čempionvienību «Ventspils»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas futbola virslīgas čempionāta 20. kārtas centrālajā spēlē pirmdien Rīgas «Skonto» komanda savā laukumā ar 1:0 (0:0) pārspēja esošo valsts čempionvienību FK «Ventspils».

Gandrīz visu maču risinājās līdzīga spēkošanās un abām komandām bija pāris iespējas gūt vārtus, tomēr šajā spēlē tika izpildīts tikai viens prezīcs sitiens. Vienīgos vārtus sešas minūtes līdz spēles pamatlaika beigām guva Lietuvas izlases uzbrucējs Tads Labuks.

Kā ziņots, pirmā šīs kārtas spēle notika aizvadītās nedēļas piektdienā, kad FK «Jelgava» izbraukumā ar 1:0 pārspēja FK «Gulbene» komandu, bet sestdien Rīgas «Daugava» cīnījās neizšķirti 1:1 ar «Metta»/LU komandu.

Divi mači notika svētdien, kuros Daugavpils «Daugava» savā laukumā ar 3:2 (1:2) uzvarēja JPFS/FK «Spartaks» komandu, bet «Liepājas metalurgs» savu skatītāju priekšā ar 3:2 (2:0) pārspēja FK «Jūrmala».

Šobrīd kopvērtējuma pirmajā vietā ar 43 punktiem 20 spēlēs ir Daugavpils «Daugava» un tā par četriem punktiem apsteidz «Skonto», kas aizvadījusi par vienu spēli mazāk. Šīm komandām ar 33 punktiem 19 mačos seko «Ventspils», bet ceturtajā pozīcijā ar 31 punktu 17 spēlēs ir «Liepājas metalurgs».

Piektajā vietā ar 29 punktiem 20 cīņās ir JPFS/FK «Spartaks», Rīgas «Daugavas» kontā 19 punkti 20 mačos, bet «Jūrmala» un «Gulbene» iekrājušas pa 18 punktiem. «Jelgava» ar 17 punktiem ieņem devīto pozīciju, bet kopvērtējuma pēdējā, desmitajā vietā ar 15 punktiem ir «Metta»/LU.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu