Dienas horoskops: 31.jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Dienas horoskops: 31.jūlijs 

AUNS Nekādi nespēsi paciest kritiku no līdzcilvēku puses, sevišķi jau no vistuvāko. Attiecībās ar apkārtējiem centies būt pielaidīgāks un vairāk ieklausīties arī viņu sacītajā, lai nerastos strīdus situācijas.

VĒRSIS Tieksies pēc lielākas brīvības un neatkarības kā mājās, tā arī darbā. Nekādi nespēsi paciest ierobežojumus no līdzcilvēku puses. Veiksmīgāk šī diena aizritēs tiem Vēršiem, kam pieder savs privātais bizness.

DVĪŅI Pastāv iespēja nonākt kādā konflikta situācijā ar augstākstāvošajiem. Iespējams, nebūsi paveicis kādu darbu līdz galam, tāpēc tagad nāksies pavadīt darbā virsstundas, lai to nokārtotu.

VĒZIS Šodien vēlams atturēties no riskantiem darījumiem, situācijām. Galvassāpes var sagādāt materiālas dabas jautājumi. Arī attiecības ar līdzcilvēkiem nebūs no tām spožākajām.

LAUVA Vēlēsies atstāt uz apkārtējiem graujošu iespaidu. Daudz laika pavadīsi sabiedrībā. Nebūtu vēlams uzsākt ko jaunu, slēgt ilglaicīgus darījumus. Veiksmīgāk šī diena izvērsīsies radošajām Lauvām.

JAUNAVA Būsi visnotaļ prasīgs pret citiem līdzcilvēkiem. Nekritizē, ja nevēlies, lai tāpat attiecas arī pret tevi pašu. Kopumā svarīga būs spēja sastrādāties ar kolēģiem. Atturies no strīdiem.

SVARI Vēlams atturēties no asām vārdu pārmaiņām, sevišķi jau ar augstākstāvošajiem. Šodien labāks kontakts veidosies ar gados vecākiem cilvēkiem. Nebūtu vēlams lietot alkoholu.

SKORPIONS Veiksmīga diena jaunu kontaktu veidošanai kā darbā, tā arī privātajā dzīves jomā. Pastāv iespējas pierādīt sevi plašākas sabiedrības priekšā. Vari iegūt jaunu piedāvājumu darba jomā.

STRĒLNIEKS Būsi lieliskā garastāvoklī. Darba lietas ies kā no rokas. Veiksmīgi veidosies attiecības ar kolēģiem, sadarbības partneriem. Varbūt uzsāksi kādu jaunu projektu.

MEŽĀZIS Kā allaž pret darba lietām attieksies ar lielu atbildības sajūtu. Nav izslēgts, ka pavadīsi darbā pat virsstundas, lai tikai paveiktu savus iecerētos plānus. Gūsi atbalstu no mīļotā cilvēka puses.

ŪDENSVĪRS Attiecībās ar līdzcilvēkiem būsi atvērts un saprotošs. Izcelsies ar lielisku humora izjūtu, ātri vien kļūsi par kompānijas sirdi un dvēseli. Vakarā nodosies kādam no saviem vaļaspriekiem.

ZIVIS Tavas koncentrēšanās spējas būs nepārspējamas. Gūsi atzinību no līdzcilvēkiem. Nav izslēgts paaugstinājums amatā. Arī materiālas dabas problēmas vairāk neskars tevi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu