Klāt septītais Kuldīgas pusmaratons, kura goda viešņa - Jeļena Prokopčuka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kuldīgas Rātslaukumā sestdien, 4. augustā, notiks 7.SEB Kuldīgas pusmaratons, kas ir skriešanas svētki profesionāļiem un veselīga dzīvesveida baudītājiem.  

«Arī šogad gaidām jūs – skrējējus - mūsu skaistajā, viesmīlīgajā, romantiskajā un arī sportiskajā pilsētā! Man ir patiess prieks, ka Kuldīgā, kur valda sportisks un veselīga dzīvesveida gars, arī šogad notiks Kuldīgas pusmaratons. Lai ikvienam no Jums pietiek spēka noskriet savu izvēlēto distanci un gūt prieku par brīnišķīgi pavadītu dienu! Esiet atvērti izaicinājumam pirmo reizi dzīvē piedalīties tautas skrējienā, atkārtot vai uzlabot iepriekšējo gadu rezultātus, vai arī doties jau daudz grūtākajā pusmaratona distancē. Ceru, ka skrienot, spēsiet novērtēt arī to bezgalīgo skaistumu, kas ir mums apkārt mūsu Kuldīgā!» saka Kuldīgas novada Domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa.

Dalību sacensībās apstiprinājuši jau 750 dalībnieki. Kopumā tiek gaidīti vairāk nekā 1000 dalībnieku. Dalību sacensībās apstiprinājusi arī izcilā skrējēja Jeļena Prokopčuka, kurai Kuldīga ir īpaši mīļa vieta. Viņa Kuldīgas pusmaratonā piedalās kopš tā pirmsākumiem. Jau tradicionāli trasē varēsim redzēt daudzus labākos Latvijas skrējējus, būs arī sportisti no ārvalstīm.

Dienu pirms sacensībām – 3. augustā no plkst. 18.00 līdz 22.00 Kuldīgas novada Domes 1. stāva vestibilā, Baznīcas ielā 1, varēs reģistrēties sacensībām tie, kas to vēl nebūs paspējuši, un iepriekš reģistrējušies dalībnieki varēs saņemt dalībnieka numurus, veikt NIKE pēdas testu un iegādāties sev piemērotākos NIKE skriešanas apavus un apģērbu ar 50% atlaidi, kā arī ieturēt sportisku maltīti bārā- klubā «Stenders». Bērnu skrējiena dalībnieki varēs saņemt SEB dzīvības apdrošināšanas dāvātos krekliņus.

Sacensību dienā, sestdien, 4. augustā:

  • 8.00 sākas reģistrācija un numuru saņemšana;
  • 10.30 starts bērnu skrējienam;
  • 11.30 starts NIKE tautas skrējienam;
  • 12.00 starts pusmaratonam.
  • 15.30 apbalvošana.
  • 18.00 Afterparty sacensību dalībniekiem viesnīcā «Metropole».
  • 22.30 filma «Dokumentālists «Goldingen Cinema, Kuldīgas pilsētas dārzā.

draugiem.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu