Lūdz atsaukties triju ceļu satiksmes negadījumu aculieciniekus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas reģiona pārvaldes policijas darbinieki lūdz atsaukties aculieciniekus trijos ceļu satiksmes negadījumos, kas jūlijā notika  Rīgā un Saulkrastos.

Valsts policijas pārstāve Daiga Kondrāte portālu «Apollo» informēja, ka 29.jūlijā ap pulksten 4 naktī Saulkrastos, Rīgas ielā pie pagrieziena uz Raganu notika ceļu satiksmes negadījums starp transportlīdzekļiem SAAB 900 un «Mercedes Benz».

Policijas darbinieki lūdz atsaukties aculieciniekus, zvanot uz tālruņa numuriem: 67219837 vai 26653635.

Savukārt, piektdien, 27.jūlijā, pulksten 18.54 Rīgā, Liepājas un Lutriņu ielu krustojumā notika BMW markas automašīnas sadursme ar «Suzuki» markas motociklu.

Vēl viens negadījums notika 26.jūlijā pulksten 7.56, Rīgā, Brīvības gatvē pie tirdzniecības centra «Alfa» automašīnas «Honda Civic» vadītājs, veicot labo pagriezienu uzbrauca velosipēdistei, kura brauca pa velo ceļu. Likumsargi lūdz atsaukties šo ceļu satiksmes negadījumu aculieciniekus, zvanot Satiksmes noziegumu izmeklēšanas birojam uz tālruņiem 67219737, 67086942 vai 67219705.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu