MTV mūzikas video balvu nominācijās dominē Riana un Dreiks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Visvairāk MTV mūzikas video balvām nominēti bijušie sadarbības partneri Riana un Dreiks.

Galvenajai balvai «Gada videoklips» nominētas divas barbadosiešu izcelsmes Rianas dziesmas - «We Found Love» un sadarbībā ar Dreiku ierakstītā «Take Care». Par apbalvojumu cīnās arī austriešu mūziķa Gotjē hits «Somebody That I Used To Know», dziedātājas Keitijas Perijas dziesma «Wide Awake» un hiphopa mākslinieces «M.I.A.» dziesma «Bad Girls».

Riana nominēta arī kategorijās «Labākais sieviešu dzimuma izpildītājas videoklips», «Labākais popmūzikas videoklips», «Labākā horeogrāfija» un «Labākie vizuālie efekti».

Savukārt Dreiks, kas kādreiz ticies ar Rianu, pretendē uz MTV mūzikas video balvām kategorijās «Labākais hiphopa videoklips», «Labākais mākslinieciskais direktors», «Labākais operatora darbs» un «Labākais vīriešu izpildītāja videoklips».

Par labākā jaunā izpildītāja titulu sacentīsies alternatīvā roka grupas «fun.» dziesma «We Are Young», Kārlijas Rejas Džepsenas lipīgais hits «Call Me Maybe», amerikāņu dziedātāja Frenka Oušena dziesma «Swim Good», britu puišu grupas «One Direction» hits «What Makes You Beautiful» un grupas «The Wanted» dziesma «Glad You Came».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu