Rīgā notiks draugu koncerts dziesminieka Haralda Sīmaņa ģimenes atbalstam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šovakar plkst.19 Rīgā, «Latvijas 1.rokkafejnīcā», notiks draugu koncerts dziesminieka Haralda Sīmaņa ģimenes atbalstam, kurā tiks vākti līdzekļi, lai atjaunotu ugunsgrēka izpostīto Sīmaņa māju, informēja Vislatvijas dziesminieku saieta mediju koordinatore Ilze Zveja.Koncertā piedalīsies dziesminieki Raimonda Vazdika, Zane Šmite, Ilze Grunte, Imants Daksis, Arnis Miltiņš, Uldis Kākulis un Elīna Līce.

Dzejnieku saimi pasākumā šovakar pārstāvēs Agita Draguna, Andris Petrovs un Arvīds Ulme. Par īpašu pārsteigumu būs parūpējušās jaunās dziedātājas Agita Gabranova un Alise Ketnere jeb «Fox Lima».

Koncertu vadīs šā gada Vislatvijas dziesminieku saieta vadītāji - aktrise Aija Dzērve un dziesminieks Ēriks Pozemkovskis.

Draugu atbalsts un līdzcilvēku palīdzība Sīmanim patlaban ir īpaši nepieciešama. Viņa ģimene pirms nedēļas palika bez pajumtes, kad no zibens spēriena nodega viņu māja Aronas pagastā. Koncerta laikā tiks vākti līdzekļi Sīmaņu ģimenes atbalstam, jo uguns ir paņēmusi māju, ikdienišķās sadzīves lietas un izpostījusi arī Sīmaņa studiju.

Ugunsgrēkā cietušajai Sīmaņa ģimenei var palīdzēt, ziedojot naudu, zvanot uz ziedojumu tālruni, vai ar bankas starpniecību. Piezvanot uz tālruņa numuru 90 006 589, tiks ziedots viens lats.

Ziedot naudu var ar pārskaitījumu Latvijas Mūzikas atbalsta fondam - nodibinājums «Latvijas Mūzikas atbalsta fonds», reģistrācijas Nr.LV50008146971, VAS «Latvijas Hipotēku un zemes banka», LHZBLV22, konta numurs LVL: LV95LHZB2300194329001. Tāpat var ziedot, izmantojot «SEB banku», konta numurs LV62UNLA0002002700198, «Vides aizsardzības klubs», reģistrācijas Nr.40008003594, norādot «Haralda Sīmaņa mājas atjaunošanai».

Ģimenei nepieciešamas ir tādas praktiskas lietas kā gultas diviem pieaugušajiem un diviem bērniem, vismaz četri krēsli, galds, skapis, dažādi plaukti, mēbeles bērniem, piemēram, rakstāmgaldi, jo tuvojas skolas laiks, kā arī nepieciešams ledusskapis, gāzes plīts un veļas mašīna.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu