Rīgā slēgs satiksmi Ozolciema ielas posmā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka sakarā ar rekonstrukcijas darbiem no šodienas, 1.augusta līdz 24.augustam transporta kustībai centra virzienā būs slēgta Vienības gatves labās puses brauktuve posmā no Tīraines ielas līdz Ozolciema ielai (virzienā uz Ozolciema ielu). Virzienā uz centru būs aizliegts veikt labo pagriezienu uz Ozolciema ielu. Ozolciema ielas posmā no Vienības gatves līdz Mežkalna ielai būs slēgts virziens no Vienības gatves uz Valdeķu ielas pusi, portālu «Apollo» informēja Una Ahuna-Ozola, Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste.

Ozolciema ielas slēgtā posma apbraukšanas ceļš tiks organizēts pa Graudu ielu un Valdeķu ielu. Tāpat virzienā uz Jelgavu būs aizliegts veikt kreiso pagriezienu uz Ozolciema ielu, arī apbraucamo ceļu veidojot pa Graudu ielu un Valdeķu ielu.

Vienības gatves posmā kustība tiks organizēta pa vienu braukšanas joslu katrā virzienā.

Sabiedriskā transporta kustība virzienā uz Ziepniekkalnu tiks organizēta pa Graudu ielu un Valdeķu ielu, savukārt virzienā no Ziepniekkalna sabiedriskais transports kursēs kā ierasts.

Lai laicīgi brīdinātu autovadītājus par satiksmes organizācijas izmaiņām, uz Vienības gatves pirms Ģimnastikas ielas tiks izvietots brīdinošs plakāts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu