Ko sinoptiķi sola brīvdienās?

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Turpmākajās dienās gaisa temperatūra Latvijā būs par dažiem grādiem augstāka, piektdien gaidāmi pat +30 grādi, bieži spīdēs saule un vietām īslaicīgi līs.

Ceturtdien lietus nav gaidāms, naktī zem skaidrām debesīm gaisa temperatūra vietām pazemināsies līdz +6 grādiem, pēcpusdienā gaiss iesils līdz +26 grādiem. Piektdien vietām īslaicīgi līs un ducinās pērkons, gaisa temperatūra paaugstināsies, dienā sasniedzot +30 grādu.

Saskaņā ar pašreizējām prognozēm sestdien un svētdien Latvijā līs maz - tikai vietām gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss, vairāk nokrišņu būs sestdien valsts austrumos. Pūšot lēnam vējam, nakts un rīta stundās dažviet sabiezēs migla. Gaisa temperatūra naktīs būs +12..+17 grādu, maksimālā temperatūra pēcpusdienās gaidāma +21..+27 grādu robežās.

Iespējams, ka pirmdien, 6.augustā, gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +31 grādam, bet turpmāk laiks kļūs krietni vēsāks. Nākamās nedēļas sākumā tiek prognozētas stipras pērkona lietusgāzes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu