Kraukšķīgā siera pica

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/mojmirch/

Nepieciešams:

300 g miltu
150 ml piena
4 ēdamkarotes augu eļļas
1 tējkarote cepampulvera
300 g tomātu
1 ēdamkarote cukura
1 sīpols
baziliks
sāls
pipari
2 daiviņas ķiploka
200 g Mozcarellas siera
50 g labi kūstoša siera

Pagatavošana:

Miltus, pienu, cepampulveri, 4 ēdamkarotes eļļas, šķipsniņu sāls samīca mīklā.

Smalki sagrieztu sīpolu apcep eļļā. pieliek sagrieztus tomātus, izspiestu ķiploku, cukuru, sāli un piparus, savāra. Gatavai mērcei pieliek sasmalcinātu baziliku. Mērcē paliks tomātu gabaliņi, ja vēlas viendabīgu mērci, var sablendēt.

Mīklu izrullē ļoti plāni, liek uz plāts, kura pārklāta ar cepampapīru. Uz mīklas liek tomātu mērci, tad Mocarella šķēles, pārkaisa ar rīvētu kūstošo sieru. Picu cep 190 grādos apmēram 10 - 15 minūtes.

Varat pielikt arī zilo sieru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu