Marijas Naumovas koncerti «Pusnakts Parīzē» turpinās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pēc pavasarī aizvadīto koncertu apmeklētāju pozitīvajām atsauksmēm un pieprasījuma, programma «Pusnakts Parīzē» būs dzirdama vēlreiz. Šīs vasaras augustā klausītāji koncertus varēs baudīt brīvdabas estrādēs Alūksnē, Siguldā un Jūrmalā, portālu «Apollo» informēja Edžus Arums.

«Pavasarī notikušie koncerti deva man milzīgu gandarījumu, jo skatītāji novērtēja gan koncerta skaisto programmu, gan arī izcilos mūziķus, kādu uzstāšanās Latvijā nav bieži baudāma. Tāpēc šķita, ka nepieciešami vēl daži koncerti, lai visi interesenti un arī mēs - mūziķi - varētu vēlreiz izbaudīt šo īpašo programmu un tikšanos, » tā Marija Naumova.

Koncertu organizatori ziņo, ka programma tiks nedaudz mainīta, lai tā kļūtu vēl muzikāli un emocionāli pilnvērtīgāka un skatītājiem būtu iespēja to baudīt kā vienotu stāstu. Šīs vasaras koncertiem pievienosies arī izcilais franču ģitārists Sami Dussats (Samy Daussat).

Kā jau vēstīts iepriekš Marija Naumova šajā koncertā uzstājas kopā ar Vidzemes kamerorķestri Andra Veismaņa vadībā, savu uzticamo pavadošo mūziķu grupu, un īpašajiem viesiem no Francijas - Toniju Bonfisu (Tony Bonfils) un Frānsisu Parisi (Fran?ois Parisi), no kuriem pēdējais muzicējis šī gada Oskara nominācijai izvirzītajā Vudija Alana filmā «Pusnakts Parīzē».

Koncerti «Pusnakts Parīzē» būs dzirdami 17.08. Alūksnes Pilssalas estrādē, 29.08. Siguldas Pilsdrupu estrādē, 31.08. Dzintaru koncertzālē. Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā vai mājas lapā bilesuparadize.lv. Cenas sākot no 4 LVL.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu