Nedēļas horoskops: 30. jūlija – 5. augustam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

AUNS Tavas aktivitātes lielā mērā būs atkarīgas no tā vai būsi apmierināts ar esošajiem darba pienākumiem un atalgojumu. Ja jutīsies novērtēts, tad visas lietas virzīsies uz priekšu labā tempā. Savukārt, pretējā gadījumā, ļoti aktīvi meklēsi jaunas darba iespējas. Svarīgi neļauties mirkļa emocijām, jo tās var pamudināt tevi uz neapdomīgu rīcību. Der vairāk ieklausīties tuvinieku ieteikumos un «nestrēbt karstu»!

VĒRSIS Piemērota nedēļa organizatoriskiem darbiem. Ja esi saistīts ar kultūras jomu, vari rēķināties ar labiem panākumiem. Iespējams, radīsies iespēja nodibināt jaunus kontaktus un uzlabot savu materiālo situāciju. Līdzcilvēki tevī saskatīs uzticamu cilvēku, pie kura iespējams vērsties pēc atbalsta un padoma. Nav izslēgts, palīdzēsi ne vienam vien nelaimē nonākušajam. Privātajā dzīvē risināsies visai raibi notikumi.

DVĪŅI Tev vajadzēs atrast smalko balansu starp savām un apkārtējo vajadzībām. Svarīgi neļaut sev «kāpt uz galvas», tai pat laikā nedrīkst ignorēt līdzcilvēku vēlmes. Liec lietā, sev piemītošo analītiskumu un gan jau viss pamazām nokārtosies. Nedēļas sākums vairāk piemērots individuālām aktivitātēm, savukārt sākot no trešdienas vari aktīvi iesaistīties kolektīvajās lietās. Brīvdienās izbaudi mieru un klusumu.

VĒZIS Pienākuma apziņa sitīs augstu vilni, liks cik vien perfekti iespējams paveikt uzticēto. Veiksme smaidīs tiem, kuri saistīti ar juridisko jomu un valsts institūcijām. Ja nepieciešams, vari pievērsties nekustamā īpašuma jautājumiem, palīdzēt tuviem cilvēkiem tikt galā ar dažādām formalitātēm. Ģimenes lietās skaidri un gaiši zināsi ko vēlies, pielūko tikai, lai tavs viedoklis būtu daudzmaz saskanīgs ar pārējo domām.

LAUVA Pašā nedēļas sākumā starp tevi un atvasītēm valdīs viennozīmīga sapratne. Spēsi vienoties par daudzām lietām, kuras citkārt šķistu gan drīz vai neatrisināmas. Darba lietās svarīgi sekot līdzi dokumentācijai, rūpēties, lai ar to viss būtu labākajā kārtībā. Materiālajā plānā galvenais ir nekrist pārliekā azartā, izvairīties no avantūrām. Ja tev jāslēdz kāds svarīgs ilgtermiņa līgums, labāk to darīt nedēļas izskaņā.

JAUNAVA Nav ieteicamas nopietnas pārmaiņas ikdienas ritmā. Pat, ja tu saņem ļoti vilinošu darba piedāvājumu, esi piesardzīgs, neļauj sevi ievilināt lamātās ar skaistiem solījumiem un pārsteidzošām izaugsmes iespējām. Visapdomīgāk rīkosies tie, kuri paļausies uz pārbaudītām vērtībām. Romantiskajā plānā zvaigznes tev var dot iespēju uzlabot esošās attiecības. Centies no sirds izrunāties ar partneri, rast tik nepieciešamos risinājumus sasāpējušām problēmām.

SVARI Kāds pagājušajā nedēļā nepaveikts pienākums var likt tev pamatīgi sarosīties un beidzot novest lietas līdz galam. Iespējams, priekšniecībai radīsies zināmas pretenzijas pret tavu bezrūpīgo attieksmi. Nemeklē sev attaisnojumus, bet gan atzīsti kļūdu un centies laboties. Nav izslēgts, ka tiksi sūtīts kāda komandējumā. Katrā ziņā, tev vajadzēs pierādīt savas spējas, aizstāvēt savu vietu zem saules. Lielu nozīmi piešķirsi draugu un mīļotā cilvēka atbalstam.

SKORPIONS Tev dažkārt būs grūti savienot privāto dzīvi ar profesionālo jomu. Centies apzināties savas prioritātes un tikai tad rīkoties. Kādam no zīmes pārstāvjiem būs nepieciešams izrunāties ar dzīves pieredzējušāku cilvēku un dzirdēt viņa skatījumu uz notiekošo. Līdz ko radīsies brīvs brīdis, to noteikti veltīsi savām atvasītēm. Bērni labprāt pavadīs ar tevi kopīgus brīžus, stāstīs par savām skolas gaitām un nākotnes iecerēm.

STRĒLNIEKS Gribēsi justies patiesi noderīgs, tāpēc piedāvāsies uzņemties papildus pienākumus, rūpēsies par savu profesionālo izaugsmi. Apzinīgākie zīmes pārstāvji var veltīt daudz laika jaunu zinību apgūšanai, esošo darba iemaņu «pieslīpēšanai». Daiļā dzimuma pārstāves tieksies būt neatvairāmas. Tas nozīmē, daudz laika un līdzekļu tiks ieguldīts jaunas garderobes iegūšanai. Brīvdienās centies pabūt ar sev tuviem cilvēkiem un nedomāt par darba lietām.

MEŽĀZIS Būsi ļoti aktīvs un strādīgs. Lieliski tiksi galā gan ar saimnieciskiem jautājumiem, gan ar sabiedriskajām lietām. Šonedēļ tev radīsies iespēja iegūt kāda ietekmīga un sabiedrībā labi pazīstama cilvēka atbalstu, kurš ļaus īstenot tavas slēptākās ieceres. Kas attiecas uz privāto dzīvi, to turēsi kā aiz atslēgas. Tava pārlieku noslēgtā attieksme var radīt zināmu neizprati apkārtējos. Centies nekrist galējībās, pieturēties pie zelta vidusceļa.

ŪDENSVĪRS Tev var negaidīti nākties kārtot ar mantojumiem, apdrošināšanu saistītus jautājumus. Kādam no radiniekiem var būt nepieciešama tava palīdzība, kuru tu nešauboties arīdzan sniegsi. Kopumā piemērota nedēļa dažādām radošajām lietām. Taču, tas nenozīmē, ka lietišķajās aktivitātēs būs gaidāms pagrimums. Tu tik pat sekmīgi spēsi īstenot arīdzan ar biznesu saistītās lietas, tikai tās prasīs nedaudz vairāk pašaizliedzības un koncentrēšanās.

ZIVIS Ja strādā saistībā ar tūrismu vai tirdzniecību, tad zini, ka šis ir tavs laiks. Velc ārā visus savus trumpjus un tiecies iekarot jaunas virsotnes. Šoreiz tieši tavs ieguldītais darbs noteiks cik augstu kāpsi. Attiecībās ar mīļoto cilvēku mācēsi izrādīt uzmanību, sagādāt patīkamus pārsteigumus un radīt romantisku atmosfēru jūsu mīlas ligzdiņā. Pretī par to saņemsi patiesu sirds siltumu un pieķeršanos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu