BK «Ventspils» pievienojas U-20 izlases spēlētājs Timma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Basketbola klubam «Ventspils» pievienojies Latvijas U-20 basketbola izlases spēlētājs Jānis Timma, tā vēsta kluba mājas lapa.

Aizvadītajā sezonā Timma pārstāvēja «Liepājas Lauvas» komandu, kuras sastāvā uzbrucējs aizvadīja 31 spēli, vidēji laukumā pavadot 27,3 minūtes, gūstot 13,8 punktus, izcīnot 5,9 atlekušās bumbas un 1,8 reizes rezultatīvi asistējot.

«Jānis ir aizvadījis lielisku gadu Liepājā, jo ir ļoti progresēji kā spēlētājs gan taktiskā , gan meistarības ziņā. Uzskatu, ka ir daudz ieguvis individuāli kā spēlētājs,» saka komandas galvenais treneris Roberts Štelmahers.

«Priecē, ka Jānis ir iemācījies iekļauties sastāvā un kļuvis par komandas spēlētāju, palīdzot citiem komandas biedriem. Tomēr brīžos, kad komandā kādam jāuzņemas līdera loma, Jānis no tās nebaidās un kļūst par neatsveramu komandas vilcējspēku. Turpināsim darbu arī Ventspilī un palīdzēsim ne tikai Jānim, bet arī citiem jauniem komandas basketbolistiem izaugt par meistarīgiem spēlētājiem. Domāju, ka mums visiem priekša ļoti auglīga basketbola sezona,» piebilda speciālists.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu