AS «Balticovo» piedāvās arī vārītas un nolobītas olas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Eiropas ziemeļvalstu lielākais olu un olu produkta ražotājs AS «Balticovo» nodevis ekspluatācijā olu vārīšanas cehu. Tajā ik stundu novāra 25 tūkstošus olu, portālam «Apollo» pastāstīja uzņēmumā.

Uzņēmuma pārstāve Liāna Bokša informē, ka uzņēmums jaunā ceha iekārtās investējis 300 tūkstošus eiro. Cehā atrodas pilna automātiskā līnija: olu vārīšanas, lobīšanas un pakošanas iekārta.

«Šo cehu pamatā būvējām eksporta nolūkiem. Plānojam eksportēt no 60 līdz 80 tonnām vārītu olu mēnesī. Vienā tonnā gatavās produkcijas ir 25 tūkstoši vārītu olu,» informē kompānijas valdes priekšsēdētājs Arnis Veinbergs.

«Vārītas un nolobītas olas ir produkts ar pievienoto vērtību, kas ir pieprasīts HORECA sektorā. Vārītas olas realizējam visos eksporta tirgos un arī Latvijā. Plānojam tās īpašā vakuuma iepakojumā piedāvāt arī mazumtirdzniecības tīklos. Steidzīgajā laikā patērētājiem piedāvāsim iespēju netērēt minūtes olu vārīšanai un nolobīšanai, bet saņemt patērēšanai gatavu produktu. Jaunais cehs ir ražotnes pakāpeniskās modernizācijas plāna daļa,» stāsta Arnis Veinbergs.

AS «Balticovo» ražošanas jauda ir vairāk nekā pusotrs miljons olu dienā. Uzņēmums eksportē 70% saražotās produkcijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu