Četri Rīgas «Dinamo» jaunie hokejisti pametuši komandas treniņnometni Valmierā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Draugiem.lv/dinamo

Četri jaunie Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas «Dinamo» hokejisti Kristers Gudļevskis, Edgars Dīķis, Artūrs Salija un Ainārs Podziņš devušies prom no komandas treniņnometnes Valmierā, vēsta klubs.

Vārtsargs Gudļevskis, aizsargi Dīķis un Salija, kā arī uzbrucējs Podziņš kopā ar kluba jauniešu komandu «Rīga» dosies uz pārbaudes turnīru Krievijas pilsētā Čerepovecā.

Tikmēr uzbrucējs Māris Bičevskis veselības problēmu dēļ šobrīd veic medicīniskās izmeklēšanas Rīgā.

Turnīrs Čerepovecā norisināsies no 3. līdz 8. augustam. Turnīrā piedalīsies sešas komandas. Tas būs viens no «Rīgas» komandas gatavošanās posmiem Pasaules kausa izcīņai jauniešu komandām, kas no 18. līdz 26. augustam notiks citā Krievijas pilsētā Omskā.

«Dinamo» līdz ceturtdienai turpinās treniņnometni Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā, bet jau piektdien aizvadīs pirmo no desmit pirmssezonas pārbaudes spēlēm, Daugavpilī sacenšoties ar Baltkrievijas klubu Minskas «Dinamo».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu