Dienas horoskops: 2.augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

AUNS Par veiksmes trūkumu nebūs jāsūdzas. Šodien, pateicoties panākumiem, tev var izdoties ievērojami uzlabot savu sabiedrisko statusu, iekarot pretējā dzimuma simpātijas.  

VĒRSIS Piemērota diena, lai «kāptu uz skatuves» un atklātu apkārtējiem savus talantus. Svarīgākais būs pārvarēt nedrošību un uzdrīkstēties spert pirmo soli. Tava otrā pusīte vēlēsies vakaru pavadīt romantiskā noskaņojumā.

DVĪŅI Ar savām oratora dotībām spēsi pārliecināt jebkuru. Lielisks brīdis, lai pievērstos lietišķo kontaktu paplašināšanai, kā arī ar reklāmu un izklaidi saistītu projektu realizēšanai.

VĒZIS Sajutīsi sevī organizatora dotības, kas mudinās aktīvāk pievērsties saimnieciskajām lietām. Lai izvairītos no nepatīkamiem konfliktiem, atturies no tiešas kritikas, liec lietā vairāk diplomātijas.

LAUVA Metīsies iekarot jaunas virsotnes un nekas nespēs tevi no tā atturēt. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam ar garīgo slodzi, jo tava nervu sistēma var būt viegli ievainojama.

JAUNAVA Ja esi nolēmis īstenot kādu ieceri, tad rīkojies un neļauj šaubām negatīvi ietekmēt tavus panākumus. Šodien veiksmīgāks būs kolektīvs darbs. Vakarā vēlēsies pabūt kopā ar savām atvasītēm.

SVARI Atturies no slepenas rīcības, jo tā par tevi var radīt nevēlamu iespaidu. Nenonāc konfliktā ar savām morāles un ētikas normām, vairāk uzmanības velti tieši garīgajiem aspektiem.

SKORPIONS Kaut arī parasti esi diezgan liels individuālists, šodien ļoti spēcīgi ietekmēsies no apkārtējiem. Nav pats labākais brīdis, lai risinātu finansiālos jautājumus. Labāk padosies ar mākslu saistītās lietas.

STRĒLNIEKS Tu ļoti aktīvi aizstāvēsi savas un tuvinieku intereses. Sevišķi spilgti tas izpaudīsies lietās, kuras skar tavas atvasītes. Nav izslēgts, ka bērnu vajadzībām izdosi ne mazums naudas.

MEŽĀZIS Vēlēsies uzlabot sava dzīves kvalitāti, komfortu, tāpēc rūpēsies, lai materiālajā plānā viss notiktu kā nākas. Tieši naudas daudzums noteiks cik lielā mērā tev izdosies veikt vēlamās pārmaiņas.

ŪDENSVĪRS Šodien vajadzēs vairāk laika veltīt attiecībām ar sadarbības partneriem. Nav izslēgts, ka jūsu starpā būs radušās nesaskaņas, kuras prasīs tūlītēju risinājumu.

ZIVIS Centīsies pēc iespējas ātrāk paveikt ikdienišķos pienākumus, lai vārētu doties mājās un izbaudīt mīļotā cilvēka sabiedrību. Vakars visticamāk būs patiesi romantisks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu