Dienas horoskops: 4.augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

AUNS Tu ļoti saasināti reaģēsi uz apkārtējo aizrādījumiem. Tieši kāda kritiska piezīme tavā virzienā var izsaukt ļoti vētrainu pretreakciju. Lai tiktu vaļā no sasprindzinājuma, vari pievērsties mērenām fiziskām aktivitātēm.

VĒRSIS Tieksies pēc romantikas un mīļotā cilvēka klātbūtnes. Tie, kuri nesen uzsākuši attiecības, burtiski lidināsies mākoņos. Dienas otrajā pusē var rasties vēlme doties uz kādu klubu.

DVĪŅI Izmanto šo dienu, lai pavadītu laiku kopā ar ģimeni vai draugiem. Tava humora izjūta un neparastais domu gājiens uzlabos garastāvokli apkārtējiem, ļaus iemantot jaunus paziņas.

VĒZIS Būsi nolēmis iekarot kādas personas simpātijas. Pateicoties savai mērķtiecībai, pievilcībai un zināmam noslēpumainības plīvuram, tu itin viegli panāksi cerēto rezultātu.

LAUVA Izdabāsi savām iegribām, neskatoties uz to, cik tas maksā. Arī attiecībā uz ģimenes locekļiem būsi ļoti dāsns. Galvenais, apzināties un nepārkāpt robežu, kuru pārkāpjot parādi būs neizbēgami.

JAUNAVA Diena kā radīta, lai dotos apciemot radus. Labais noskaņojums padarīs tevi par gaidītu viesi jebkurā kompānijā. Vakarpusē iespējams, nolemsi apmeklēt kādu kultūras pasākumu.

SVARI Tu vēlēsies nedaudz paslinkot un palīdzēt tiem, kuri nedara neko. Pēcpusdienā vari saņemt ziņu no kāda kolēģa, kurš vēlēsies pārrunāt nākamās nedēļas profesionālās ieceres.

SKORPIONS Tavs noskaņojums būs kā reizi piemērots atpūtai. Labprāt uzņemsi pie sevis viesus vai arīdzan pats dosies ciemos. Kāds no zīmes pārstāvjiem var nolemt iegādāties greznuma lietas.

STRĒLNIEKS Tieksies pēc radošas izklaides. Iespējams, arīdzan tava otrā pusīte labprāt baudīs ar mākslu saistīto. Vakarā būsi nolēmis doties romantiskās vakariņās.

MEŽĀZIS Kāds no mājiniekiem var pavisam negribot aizskart tavas jūtas. Ja arī izdzirdi kritiku savā virzienā, nepievērs tai pārāk lielu uzmanību. Labāk sapratīsies ar gados jaunākiem ģimenes locekļiem.

ŪDENSVĪRS Apzināsies, ka visa mājas dzīve lielā mērā balstās uz taviem pleciem. Tāpēc ņemsi iniciatīvu savās rokās un rīkosies kā ģimenes galvai pienākas.

ZIVIS Vēlēsies sajust uzmanības apliecinājumus no laulātā. Ja partneris nespēs saprast tavus mājienus, tavs garastāvoklis var krasi mainīties. Taču esi apdomīgs, neļaujies pārlieku saasinātām emocijām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu