Aņisins panācis kompromisu ar Maskavas «Dinamo»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pagājušās sezonas KHL Gagarina kausa labākais vārtu guvējs Mihails Aņisins panācis kompromisu ar Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas «Dinamo», vēsta laikraksts «Sport-Ekspress».

Uzbrucējs ar klubu parakstījis līgumu līdz 2014. gada aprīlim. Pagājušo sezonu Aņisins sāka Čehovas «Vitjaz» komandā, bet vēlāk pievienojās «Dinamo», palīdzot izcīnīt Gagarina kausu.

Jūlija sākumā KHL oficiāli apstiprināja Aņisina pilnīgu pāreju uz «Dinamo», tomēr vēlāk izrādījās, ka uzbrucējs vēlas ievērojamu algas pieaugumu, kā rezultātā viņš nesāka gatavoties jaunajai sezonai kopā ar pārējiem spēlētājiem.

Vēl pirms tam «Dinamo» un Aņisina iepriekšējais klubs «Vitjaz» jau jūnija vidū panāca savstarpējo vienošanos par uzbrucēja pārcelšanos uz Maskavu, taču jūlija sākumā KHL izplatīja paziņojumu, kurā noliedza informāciju par to, ka Maskavas «Dinamo» ieguvis tiesības uz Aņisinu.

Tagad abas puses panākušas kompromisu, taču līguma detaļas netiek atklātas. «Dinamo» ģenerālmenedžeris Andrejs Safronovs Krievijas masu medijiem vien atklājis, ka panāktais kompromiss ir par labu klubam.

Augumā mazais Aņisins aizvadītajā sezonā piedalījās 21 Gagarina kausa spēlē, kurās guva 14 vārtus un atdeva piecas rezultatīvas piespēles, bet regulārajā čempionātā 24 gadus vecais Aņisins kopsummā abu klubu rindās izcēlās ar 19 vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm.

Kā ziņots, Gagarina kausa finālsērijā Maskavas «Dinamo» ar 4-3 pieveica Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvēto Omskas apgabala «Avangard».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu