Džeisons Sīgels pametīs seriālu «How I Met Your Mother»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu komiķis Džeisons Sīgels nolēmis aiziet no populārā seriāla «How I Met Your Mother» («Kā es satiku jūsu māti») pēc tā astotās sezonas demonstrēšanas televīzijā.

Pēdējo gadu laikā Sīgels piedalījies vairākās Holivudas filmās, tostarp «Forgetting Sarah Marshall» («Aizmirst Sāru Maršalu») un «Knocked Up» («Pēkšņi stāvoklī»).

«Ir tik lieliski atkal tēlot kādā izaicinošā filmā, jo jau ļoti ilgi tēloju labo puisi. Tāpēc esmu nolēmis pēc astotās sezonas pamest «Kā es satiku jūsu māti»,» viņš teica portālam «Kurier.at».

Aktieris piebilda, ka, viņaprāt, drīz pienāks seriāla beigas. «Man jau ir vairāk nekā 30 gadu. Seriāls, kurā tēloju astoņus gadus, tuvojas dabiskam noslēgumam, un man arvien vairāk šķiet, ka manā dzīvē sācies jauns posms,» viņš norādīja.

Sīgels tēlo vienu no seriāla galvenajiem varoņiem Maršalu Ēriksenu, tāpēc viņa aiziešana varētu iedragāt tā tālāko virzību.

«Kā es satiku jūsu māti» astotā sezona ASV tiks raidīta sākot no šī gada septembra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu