Viļņā automašīna notriekusi pazīstamo aktieri Jozu Budraiti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIANovosti/Scanpix

Viļņā automašīna otrdien notriekusi pazīstamo lietuviešu teātra, kino un televīzijas aktieri Jozu Budraiti, kas guvis kreisās kājas savainojumus, bet, par laimi, nav cietis nopietni, trešdien vēsta portāls «Alfa.lt».

Autobraucēja, kas viņu notriekusi, atteikusies sagaidīt policiju, sakot, ka steidzas pie sava saslimušā bērna. Tiesa, viņa nav pat atvainojusies un piedāvājusi Budraitim palīdzību.

Nav šaubu, ka viss būtu varējis beigties sliktāk, ja cietušajam nebūtu palīdzējuši garāmgājēji, kas izsaukuši ātro palīdzību, raksta portāls. Aktieris ir priecīgs, ka ticis cauri ar šoku un vieglu traumu.

Liecinieki arī paspējuši pierakstīt vainīgās automašīnas numuru, kas nodots policijai.

Pats Budraitis notikušo neuztver traģiski, tomēr atzīst, ka autovadītājas attieksme viņu pārsteigusi. «Labi cilvēki palīdzēja un viss beidzās labi,» viņš piebildis.

71 gadu vecais aktieris, kas kādu laiku bijis arī Lietuvas kultūras atašejs Maskavā, rudenī gatavojas atgriezties teātrī un vēlāk sadarboties arī ar televīziju.

Kinoskatītāji viņu pazīst no tādām filmām kā Vītauta Žalakeviča «Neviens negribēja mirt» un «Tas saldais brīvības vārds», Marijona Ģiedrja «Vīru vasara», Arūna Žebrūna «Bagātais brālis, nabagais brālis» un citām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu